Stefan Banica, concert extraordinar de Craciun 2014

Stefan Banica, concert extraordinar de Craciun 2014
Concert
live show
Locatia
Sala Palatului
Adresa
str. Ion Campineanu, 28, Bucuresti
Acces
100 lei
Descriere
Stefan Banica sustine pentru al 13-lea an consecutiv seria celebrelor sale concerte de Craciun, o traditie fara egal in Romania. Concertele de Craciun marca Stefan Banica reprezinta un adevarat record in Romania, ca numar de spectatori adunati impreuna seri la rand si ca numar de concerte sustinute an de an in cea mai importanta sala de spectacol din Romania, Sala Palatului. In fiecare an, pentru luna decembrie Stefan Banica pregateste una dintre cele mai asteptate, spectaculoase si complexe productii de gen, un show de exceptie care marcheaza intrarea in atmosfera magica a sarbatorilor de iarna. 
 
Primele concerte din seria show-urilor de Craciun Stefan Banica din acest an vor avea lor pe 12 si 13 decembrie, ora 19.30, la Sala Palatului.
 
Biletele se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Național, Librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărturești, Stația de Metrou Unirii 1, Magazinele Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Diverta, în oficiile Poștei Române, magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și online: vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro,eventim.ro, iabilet.ro, bilet.ro. 
 

 
Suntem in al 13-lea an consecutiv, iar primul concert din anul 13 va fi cel cu numarul 52 din istoria show-urilor mele de Craciun. Anul acesta, poate mai mult ca niciodata, vom avea surprize de proportii. Desi pentru multi 13 e perceput ca un numar cu ghinion, pentru mine a fost intotdeauna unul norocos. In cadrul spectacolelor de Craciun voi canta piese noi, in premiera pe scena Salii Palatului, cantece inca neinregistrate in studio, dar si melodii pe care publicul le asteapta in fiecare an. Va invit si anul aceasta sa petrecem impreuna momente magice, alaturi de cei dragi, care sa ramana in memoria noastra afectiva, pentru ca „doar o data-i Craciunul”. Vino la Sala Palatului pe 12 si 13 decembrie sa intram in atmosfera de poveste a Craciunului si sa strigam impreuna „Ho, ho, ho”!” – declara Stefan Banica.
 
Cu 51 de concerte de Craciun sold-out, sustinute la Sala Palatului din 2002 si pana in prezent, peste 255.000 de spectatori doar la concertele de Craciun, cu 15 discuri de autor lansate, vandute in peste 500.000 de exemplare, cu o cariera impresionanta de peste 25 de ani in muzica, teatru, film si televiziune, Stefan Banica este unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania si reprezinta un adevarat brand, un reper in peisajul showbiz-ului romanesc.
 
Concertul extraordinar de Craciun Stefan Banica - un show impresionant: muzica live, lumini, ecrane, efecte grafice, invitati-surpriza, dans si interpretari de de senzatie – va fi transmis in acest an de Antena 1. Un eveniment unic, ce poate fi urmarit doar o data pe an, un spectacol de exceptie care nu trebuie ratat!
 
Vino pe 12 si 13 decembrie, ora 19.30, la concertul de Craciun Stefan Banica de la Sala Palatului si vei trai o experienta unica, pe care n-o vei putea uita curand!
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL