Stefan Hrusca - Concert de Craciun la Sala Palatului

Stefan Hrusca - Concert de Craciun la Sala Palatului
Concert
colinde
Locatia
Sala Palatului
Adresa
str. Ion Campineanu, 28, Bucuresti
Acces
50/100/150/200 de lei
Descriere

Stefan Hrusca lanseaza un nou nou album de colinde, “La mijlocu’ cerului” pe care il putem asculta in premiera intr-un concert de Craciun, la Sala Palatului din Bucuresti. Publicul se va bucura cu siguranta si de prezenta Corului Madrigal, invitat de special pentru aceasta seara pe 20 decembrie la ora 19.30

An de an, colinda lui Stefan Hrusca primeneste si pregateste sufletele romanilor pentru Sarbatoarea de Craciun. “Dascalul de colinde”, cum a fost supranumit Stefan Hrusca de catre poetul George Tarnea, va concerta pe 20 decembrie, la Sala Palatului, de la ora 19.30. In acest an, invitat special in spectacol este Corul National de Camera “Madrigal”, un simbol al interpretarii corale romanesti, care in 1968 a inregistrat primul disc romanesc de colinde. 
 
Colindul, nepretuita zestre spirituala romaneasca, este vesmant de sarbatoare si lumina pentru cei care il asculta. Prin glasul lui Stefan Hrusca pare ca se aud cantand mosii si stramosii care vestesc bucuria nasterii Mantuitorului. Colindele lui Hrusca refac linistea si echilibrul sufletesc, facandu-ne mai buni, mai iubitori, mai iertatori. 
 
Concertul de Craciun nu este un concert oarecare. Este o legatura sufleteasca si spirituala care se naste prin colind intre mine si public, deoarece colindul este un cantec de stare, pe care nu poti sa-l canti oriunde, oricand si oricum. Eu nu doar cant, eu simt fiecare colind”, declara Stefan Hrusca.

Emotia si bucuria reintalnirii cu Stefan Hrusca va fi anul acesta dublata si de lansarea unui nou album de colinde al artistului  – “La mijlocu’ cerului”. Albumul s-a nascut din dorinta artistului de a imparti cu publicul tot ce e bun si adevarat in cantecul romanesc.
 
Albumul “La mijlocu’ cerului” este, totodata, invitatia lui Stefan Hrusca de a ne pretui valorile si traditiile autentice.  
Stefan Hrusca, cel care a devenit simbolul unei traditii seculare, aduce colinda pe scena Salii Palatului joi, 20 decembrie, ora 19.30. Stefan Hrusca va porni insa la colindat si in tara, in luna decembrie, intr-un amplu turneu national.
 
Biletele se pot achizitiona la mai multe categorii de preturi, dupa cum urmeaza: categoria VIP – 200 de lei, categoria I – 150 de lei, categoria a II-a: 100 de lei, categoria a III-a: 50 de lei.
 
Biletele se gasesc la casa de bilete a Salii Palatului, in oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro dar si online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro si in magazinele partenere.  
 
Stefan Hrusca ne asteapa la un nou concert de Craciun, avandu-i ca invitati pe artistii din Corul Madrigal, pe 20 decembrie 2012, atunci cand vom asculta in premiera si noul album, “La mijlocu’ cerului”.
 
Ne asteapta o luna decembrie cu multe concerte, va anuntam deja si de traditionalele concerte de Craciun ale lui Stefan Banica, urmand ca in saptamanile urmatoare sa completam lista.
 
Ai vreun colind preferat de-al lui Stefan Hrusca?

1 comentariu

  • Salutare,

    Aveti idee cine organizeaza acest concert?

    Multumesc mult

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL