Summer Closing Fiesta@ Ponton Casa Baraj Valiug

Summer Closing Fiesta@ Ponton Casa Baraj Valiug
Petrecere
party hits
Locatia
Ponton Casa Baraj
Adresa
Valiug
Pagina evenimentului
Descriere

Ponton Casa Baraj ne asteapta la ultimul party: Summer Closing Fiesta! Va fi o petrecere intre prieteni, o noapte de a carei muzica se vor ocupa Vali Florea si Elless. Daca ai fost pana acum la party-urile de pe Ponton stii de ce nu poti rata ultimul party!

Sambata- 8 septembrie sarbatorim impreuna ultima noapte din sezon cu o petrecere fabuloasa care sa ne tina de cald pana anul viitor! In vara lui 2012 am imbratisat rasaritul in fiecare sambata la Ponton Casa Baraj! Am devenit o mare familie de prieteni si am fost fericiti la cele mai frumoase petreceri. 
 
Invitatii speciali ne-au purtat pe culmile distractiei cu sunete exceptionale: Alex Ryba (DJ Parov Stelar), Adrian Eftimie, Rosario Internullo, Mademoiselle Sabah (Nikki Beach - St. Tropez), Ben Boognar (rezident Ponton Casa Baraj), Elless,  DJ Zoom (rezident Fratelli), Vali Florea si John Trend (Maestros del Ritmo), Anastasia si Nicu Dumitrescu.  

John Trend & Vali Florea - Ponton 2012 Summer Story by Ritma Records

Le multumim tuturor prietenilor care au dansat pana in zori si au facut aceasta vara magica! 
 
Vali Florea & John Trend (Mastros del Ritmo) au pregatit un suvenir: Ponton 2012 Summer Story pe care il puteti asculta mai sus.
 
Summer Closing Fiesta cu Vali Florea si Elless - sambata 8 septembrie- doar la Ponton Casa Baraj Valiug! 
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL