Summer Well 2012 pe Domeniul Stirbey - Buftea

Summer Well 2012 pe Domeniul Stirbey - Buftea
Festival
indie, rock, alternative
Locatia
Domeniul Stirbey
Adresa
Buftea
Acces
99 lei (pana la 21.04)
Organizator
Summer Well
Pagina evenimentului
Descriere

Festivalul Summer Well va avea loc anul acesta pe 11 si 12 august tot la Domeniul Stirbey din Buftea iar primele trupe anuntate sunt Citizens!, Zulu Winter si Wolf Gang. Summer Well 2012 va pastra structura festivalului de anul trecut, cu doua zile si 10 trupe care vor canta pe scena principala, plus o serie de activitati conexe in cadrul oferit de Domeniul Stirbey. 

Update au fost anuntate toate trupele participante la Summer Well 2012:
 
Sambata, 11 august
Hurts
Patrick Wolf
The Asteroids Galaxy Tour
Wolf Gang
Citizens!
 
Duminica 12, august
The Stone Roses
The Vaccines
Glasvegas
The Big Pink
Zulu Winter
 
 
Summer Well 2012 propune pentru prima intalnirea cu Citizens! si Wolf Gang, in timp ce Zulu Winter e numele anuntat pentru cea de-a doua zi a festivalului. In perioada urmatoare, organizatorii vor continua anunturile legate de line-up si toate celelalte detalii despre Festivalul de pe Domeniul Stirbey din Buftea
 
Citizens!
una dintre formatiile britanice despre care se vorbeste mult in acesta perioada. Au un contract semnat cu casa de discuri Kitsune si au lansat deja doua single-uri: "True Romance" si "Reptile".Primul lor album, "Here We Are", se va lansa inainte de Summer Well, pe 28 mai.

 
ZULU WINTER
Zulu Winter sunt londonezi si lucreaza acum la primul lor album, intitulat "Language" (se va lansa pe 14 mai). "Catchy pop rock" e reteta lor - perfecta si pentru inceputul unei zile de festival - si odata cu ea, Zulu Winter par sa fi gasit drumul catre celebritate...

 
Wolf Gang
Primul lor disc, "Suego Faults" e extraordinar, la fel si concertele lor. Vor deveni probabil si mai populari dupa aceasta vara, cand vor canta in deschiderea celor de la Coldplay in turneul acestora din America. Lucreaza deja la cel de al doilea album si au toate sansele sa ajunga in timp una dintre cele mai mari formatii din lume.
 

 
Cei interesati pot cumpara deja abonamente pentru festivalul Summer Well 2012. Pana pe 21 aprilie 2012 (ora 13:00), abonamentele, intr-o serie limitata, se vor gasi exclusiv in reteaua magazinelor Orange (exclusiv offline) la pretul de 99 de lei, acelasi ca si pentru editia 2011. Dupa 21 aprilie, pretul abonamentelor va creste, acesta putand fi cumparate atat online cat si offline, din sursele care vor fi mentionate pe site-ul festivalului. Summer Well propune doar abonamente pentru ambele zile ale festivalului. 
 
Summer Well 2012 va avea loc asadar pe 11 si 12 august 2012, pe Domeniul Stirbey din Buftea, iar primele trupe anuntate sunt Citizens!, Wolg Gang si Zulu Winter
 
Anul trecut Festivalul Summer Well a adus pe scena nume ca Interpol, The Raveonettes, The Wombats, Plan B, Noisettes... la momentul respectiv am si scris un articol, Muzica de la Summer Well in care ofeream ocazia sa ascultati toate trupele participante. 
 
Tinand cont de line-up-ul din 2011 si de primele nume anuntate, pe cine credeti, sau ati vrea, sa mai vedem la Summer Well 2012?  

1 comentariu

  • Nice, im going 100% happy Sper sa anunte si niste trupe care sa imi placa si mie big grin as vrea sa mai vina Chew Lips, ar fi ca lumea si Kimbra

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL