Summer Well 2014 @ Domeniul Stirbey

Summer Well 2014 @ Domeniul Stirbey
Festival
live show
Locatia
Domeniul Stirbey
Adresa
Str. Stirbei Voda, nr. 36, Buftea
Acces
abonament: 159-199 lei
Pagina evenimentului
Descriere
Summer well este un festival romanesc dedicat in totalitate muzicii, care anul acesta a ajuns la cea de-a patra editie. Dupa ce anul trecut a fost nominalizat la European Festival Awards, Summer Well 2014 isi propune sa inlature orice bariera si sa dezlantuie distractia, buna dispozitie si muzica de calitate. La fel ca in fiecare an, evenimentul mult asteptat al verii se va desfasura pe domeniile Stirbei din Buftea si asa cum promite, se anunta a fi un festival ca o vacanta. 
 
Summer Well este festivalul care ne incanta cu cea de-a patra editie, cu un line-up de artisti consacrati. Festivalul are loc Sambata, 9 august 2014, si duminica 10 august 2014, la Domeniul Stirbey din Bufetea unde muzica de calitate va fi ca la ea acasa.
 

 
Printre artistii care vor urca pe scena intalnim nume precum Placebo, Bastille, The National, John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chloe Howl, Reptile Youth si Prides, aceste sunt cele mai tari trupe ale momentului, care te vor incanta la “Festivalul ca o vacanta”. Acestia sunt impartiti in cele doua zile de festival, astfel, samabata vei asculta muzica celor de la Prides, Chloe Howl, The 1975, John Newman si nu in ultimul rand Bastille, iar Dumunica muzica va fi intretinuta de Reptile Youth, Tom Odell, Miles Kane, The National si cea mai asteptata trupa de rock, Placebo.
 
Transportul nu reprezinta o porblema, in toate aceste zile, compania de transport RATB, va pune la dispozitie o linie speciala, care va pleca de la Muzeul Taranului Roman catre Domeniul Stirbey.
 
Placebo, Bastille, The National, John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chloe Howl, Reptile Youth, Prides - Ii veti vedea pe 9 si 10 august, pe Domeniul Stirbey din Buftea, la o noua editie Summer Well! Dupa editia sold-out de anul trecut, Summer Well se intoarce in al doilea weekend din august pentru doua zile de muzica, performance-uri si tehnologii noi. 
 
Asadar, daca vrei sa ai parte de muzica de calitate, ale artistilor internationali ai momentului, sa ai parte de o atmosfera incendiara, atunci festivalul Summer Well 2014 reprezinta alegerea pentru un weekend de neuitat.

1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL