Summer Well Festival 2011, indie rock la Buftea

Summer Well Festival 2011, indie rock la Buftea
Festival
indie, rock, rock alternativ
Locatia
Domeniul Stirbey
Adresa
Buftea
Acces
99 lei abonament
Pagina evenimentului
Descriere

Domeniul Stirbey din Buftea va gazdui pe 13 si 14 august Summer Well Festival 2011, un eveniment prezentat de Orange Romania impreuna cu Beck's. Organizatorii doresc sa le ofere ”Un festival ca o vacanta” tuturor celor care impartasesc pasiunea pentru muzica si arta in general. Vor fi doua zile de concerte, filme, expozitii si happening-uri.

Trupele invitate sunt nume mai mult decat interesante, fanii romani urmand sa poata asculta pentru prima data mai multe trupe din aria indie, rock alternativ, Interpol fiind poate capul de afis al festivalului.  

Iata insa cum arata acum programul scenei muzicale : 

Sambata 13 august

Plan B

Noisettes

Mistery Jets

Graffiti6

Chew Lips

 

Duminica 14 august

Interpol

The Raveonettes

The Wombats

Chapel Club

Alex Clare

Accesul la Summer Well Festival 2011 se va face doar pe baza abonamentelor care costa 99 de lei. Nu exista bilete pe zile. In perioada festivalului vor exista linii de transport in comun din Bucuresti si retur.

Mai multe informatii pot fi obtinute de pe siteul www.summerwell.ro si de pe pagina oficiala de Facebook SUMMER WELL Festival 2011.

Chiar si fara alte informatii si detalii se anunta un week-end interesant. Eu ma intreb daca pe langa aceste nume vor fi invitate si cateva trupe romanesti. Si care ar fi acelea. Voi ce credeti, pe cine vedeti urcand pe scena alaturi de Interpol si The Wombats.

2 comentarii

  • Plan B, Noisettes, Chew lips!!!

  • este careva dornic sa-l insotesc sau sa ma insoteasca la festivalul acesta?
    chiar vreau sa merg ,dar nu am cu cine, si nu sunt din bucuresti.

    vreau neaparat sa-i vad pe cei de la Raveonettes!!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL