Tavi Colen @ Black Jack Pub

Tavi Colen @  Black Jack Pub
Concert
live music
Locatia
Black Jack Pub
Adresa
Str. Smardan 27, Bucuresti
Descriere

 Tavi Colen, artistul cu un timbru vocal inconfundabil, susţine un recital cu cele mai noi piese ale sale, alături de hituri care l-au consacrat, joi seara, într-un club din Centrul Vechi al Capitalei. Fostul component al formaţiei Talisman va da startul unei seri incendiare, joi, 17 octombrie, începând cu ora 22.00, în clubul Black Jack din Centrul Vechi al Capitalei, alături de band-ul ce-i poartă numele.

 
Astfel, Tavi Colen va fi protagonistul unui spectacol de zile mari, unde vor răsuna cele mai noi piese ale sale, proaspăt scoase din studio, cât şi hiturile care l-au propulsat ca una din cele mai bune voci masculine din România (''Numai una'', ''Cântec pentru mama'', ''Dacă aş putea'' sau ''Spune-mi''). Tavi se poate lăuda cu o activitate muzicală de excepţie. Născut la Târgul Jiu, în 1990 se muta în Bucureşti la îndemnul mamei, care credea foarte mult în talentul său muzical. În 1992, devine solistul trupei Voltaj, iar în 1996 pune bazele trupei Talisman, lansând single-ul „Atât de singur". A urmat apoi o perioadă în care artistul a colaborat simultan cu Voltaj şi Talisman, iar sutele de concerte şi piesele ajunse hit îi asigură discul de platină. Din 2001, colaborarea cu Pheonix face din piesa „Numai una" imn naţional, iar în 2007 cântăreţul a părăsit formaţia "Talisman" ca să îşi ia soarta în propriile mâini, cu intenţia fermă de a începe o viaţă nouă. De aici şi numele primului său material discografic solo "O viaţă nouă". În 2008, artistul cu un timbru vocal inconfundabil şi-a format o trupă ce îi poarta numele : Tavi Colen Band, aceasta fiind şi actuala formulă cu care se prezintă la concerte.
 
Daca afisul va duce cu gandul undeva si motto-ul "nu esti cel mai puternic cand crezi asta ci cand o stii" va confirma ca gandul s-a dus unde trebuie, inseamna ca e musai sa veniti joi, 17 octombrie, la Black Jack Pub, sa ne bucuram impreuna de Tavi Colen si-al lui Band!!!
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL