Tavi Colen si Doru Tudoret @ Black Jack Pub

Tavi Colen si Doru Tudoret @ Black Jack Pub
Concert
live show
Locatia
Black Jack Pub
Adresa
Str. Smardan 27, Bucuresti
Acces
gratuit
Pagina evenimentului
Descriere

 Black Jack Pub și Tavi Colen, una din cele mai bune voci masculine din România, te invită la un concert de excepție susținut de artist și Tavi Colen Band joi, 24 octombrie, începând cu ora 22.00, pe scena Black Jack din Centrul Vechi al Capitalei, str. Smârdan nr 27. Invitatul special al lui Tavi și protagonistul unor duete-surpriză este solistul trupei DeepCentral, Doru Todoruț.

 
Tavi Colen va interpreta într-un show incendiar cele mai noi piese ale sale, proaspăt scoase din studio, hiturile care l-au impus în liga muzicală din România (''Numai una'', ''Cântec pentru mama'', ''Dacă aş putea'' sau ''Spune-mi''), cât şi hituri din repertoriul internațional.
Tavi se poate lăuda cu o activitate muzicală de excepţie. Născut la Târgul Jiu, în 1990 se muta în Bucureşti la îndemnul mamei, care credea foarte mult în talentul său muzical. În 1992, devine solistul trupei Voltaj, iar în 1996 pune bazele trupei Talisman, lansând single-ul „Atât de singur". A urmat apoi o perioadă în care artistul a colaborat simultan cu Voltaj şi Talisman, iar sutele de concerte şi piesele ajunse hit îi asigură discul de platină. Din 2001, colaborarea cu Pheonix face din piesa „Numai una" imn naţional, iar în 2007 cântăreţul a părăsit formaţia "Talisman" ca să îşi ia soarta în propriile mâini, cu intenţia fermă de a începe o viaţă nouă. De aici şi numele primului său material discografic solo "O viaţă nouă". În 2008, artistul cu un timbru vocal inconfundabil şi-a format o trupă ce îi poarta numele : Tavi Colen Band, aceasta fiind şi actuala formulă cu care se prezintă la concerte.
 
Dacă Tavi Colen și band-ul său asigură muzica de calitate și o atmosferă incendiară, noi asigurăm protocolul ca imbold la distracție! Bucatarii sunt si ei pe pozitii, barmanii isi lustruiesc paharele si ospatarii fac genuflexiuni ca sa fie in cea mai buna forma.
 
După ce joia trecută Tavi Colen şi Doru au fost protagoniştii unui duet de excepţie pe melodia „Atât de singur”, aplaudat îndelung de fanii aflaţi la concertul pe care l-a susţinut fostul „Talisman”, în clubul Black Jack din Centrul Vechi al Capitalei, cei doi au decis să-şi încânte fanii şi săptămâna aceasta cu noi duete. Astfel, Tavi şi Doru şi-au dat întâlnire în acelaşi club, joi seara, 24 octombrie, începând cu ora 22.00, unde se vor întrece în duete spectaculoase, fiind protagoniştii unui show incendiar.  
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL