Teatru : Avanpremiera CARNAGE

Teatru : Avanpremiera CARNAGE
Locatia
Puzzle
Adresa
Piata Victoriei Bucuresti
Acces
25 lei
Pagina evenimentului
Descriere

Marti, 3 decembrie, scena apartine teatrului cu avanpremiera productiei Puzzle: Carnage!

Piesa de teatru a Yasminei Reza `Carnage` (Le Dieu du Carnage” - titlu original) a luat nenumarate premii internationale, fiind considerata de critica de specialitate una dintre cele mai bune scrieri moderne. Jucata pe scenele mari ale lumii, ecranizata pentru marile ecrane sub regia lui Roman Polanski, piesa prezinta imaturitatea adultului modern, care desi corespunde unui “grafic” social nu are un raspuns emotional adecvat provocarilor vietii sale.

Povestea `Carnage` prezinta doua cupluri, rutinate si invadate de cotidian insa lipsite de maturitate. Ele se intalnesc pentru a rezolva o situatia in care sunt implicati copii lor, insa fara niciun rezultat pozitiv, deoarece acest lucru nu face altceva decat sa scoata la iveala adevaratele lor probleme de cuplu, frustrarile lor, nereusitele lor.

O comedie cu un umor special, pentru un public dispus sa-si asume orice posibila asemanare cu realitatea! Ce-ai face daca ai afla ca sotul tau s-a plictisit de tine? Ce-ai face daca ai afla ca sotia ta este nefericita in cuplu?

  • Distributia: Alexa Istrate, Ciprian Nemesiu, Claudia Prec, Andrei Seusan
  • Regia: Ciprian V. Nichita
  • Scenografia: Irina Moscu

Informatii si rezervari: 077 21 600 31 / http://liveinpuzzle.ro/rezervari

Vino sa vezi “Carnage”, un proiect curajos al noii generatii de tineri actori, sustinut de Puzzle in calitate de producator!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL