THE ANIMALS - Live in JUKEBOX VENUE din Bucuresti

THE ANIMALS - Live in JUKEBOX VENUE din Bucuresti
Concert
rock
Locatia
Jukebox Venue
Adresa
str. Turturelelor, 11, Bucuresti
Acces
30/40/45/60/65 de lei
Descriere
Concert The Animals in Jukebox Venue din Bucuresti! Un eveniment special organizat de Phoenix Entertainment pe data de 10 mai 2012. The Animals au cantat in premiera in Romania anul trecut, iar concertul s-a bucurat de un succes deosebit, motiv pentru care ii vom putea revedea si reasculta! 
Infiintata in anul 1963, trupa The Animals a facut istorie in rock-ul mondial cu hit-urile “The House of The Rising Sun”, “We Gota Get Out of This Place” si “Don’t Let Me Be Misunderstood. In anul 1964,  formatia a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.
 
Dupa succesul concertului din 2011, trupa The Animals revine in Romania atat pentru fanii care au fost prezenti la evenimentul memorabil de anul trecut, cat si pentru cei care nu au avut ocazia sa fie acolo.
 
Din componenta actuala  fac parte doi membri originari ai trupei: John Steel si Mickey Gallagher (care a colaborat cu The Blockheads, Paul McCartney, The Clash, Eurythmics ). Alaturi de ei, pe scena vor urca: Danny Handley (Spencer Davis, Bobby Elliott ,Rick Lee) si Peter Barton (Boomtown Rats Roberts & Crowe - Wayne Fontana's Mindbenders).
 

Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti ) si online pe eventim.ro . 
Pretul unui bilet este:
60 de lei (cu loc)- pana in ziua concertului
30 de lei (in picioare)- pana in data de 3 mai
40 de lei ( in picioare)- 3 mai- pana in ziua concertului
In ziua concertului: 45 de lei in picioare si 65 de lei cu loc.

Legendara trupa The Animals in concert la Jukebox Venue din Bucuresti, un eveniment Phoenix Entertainment care va avea loc pe 10 mai. 
 
The Animals vor mai sustine si un al doilea concert in Romania in aceeasi perioada!
 
I-ai vazut anul trecut? Ce piesa ai vrea sa asculti live?

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL