THE INVASION - Opening party @ Club Bamboo

THE INVASION - Opening party @ Club Bamboo
Petrecere
party music
Locatia
Bamboo Club
Adresa
Str. Tuzla, 50, Bucuresti
Pagina evenimentului
Descriere
O noua “era” a entertainmentului e pe cale sa inceapa! Vineri, 11 Octombrie, distractia “invadeaza” dintr-o alta galaxie, la cel mai asteptat eveniment de clubbing din aceasta toamna: “The Invasion”- redeschiderea BAMBOO. 
 
Cu o istorie de peste 10 ani, cea mai cunoscuta locatie din Romania continua sa faca o traditie din divertismentul de calitate si se pregateste de inceperea unui nou sezon. Una din surprize va fi inovatia designului, dar si inaugurarea a doua noi locatii in incinta clubului: Bamboo Fitness si Bamboo Café. 
 

 
Nici sezonul acesta nu vor lipsi invitatii speciali, iar nume sonore din industria muzicala vor fi adaugate celor ce deja au fost invitate in Bamboo: Ciara, Pitbull, Busta Rhymes, Missy Elliott, Missy Elliott, Eve, Joe Cocker, Zucchero, Fat Joe, X-Zibit, Arash, Jay Sean, Nadia Ali, Amerie, Shaggy, Fatman Scoop, Kelly Rowland, Flo Rida, Ja Rule, Kat DeLuna, Lil’ Kim.
 
Pe 11 octombrie 2013, o noua pagina din istoria divertismentul de calitate va fi scrisa, odata cu redeschiderea clubului Bamboo Bucuresti.  Rezervari :  www.bambooclub.ro / 0723 226 266. Va asteptam!
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL