The Veils la Expirat, Halele Carol

The Veils la Expirat, Halele Carol
Concert
Locatia
Expirat
Adresa
Bucuresti
Descriere

Trupa The Veils vine in premiera in Romania, in cadrul turneului de promovare pentru cel de-al cincilea album, ”Total Depravity”. Vor concerta pe data de 22 iunie 2017, de la ora 20:00 in Expirat, Halele Control. Organizator: Pure Indie Entertainment.

The Veils, trupa britanica de indie rock si alternativ are in spate mai bine de zece ani de activitate muzicala. Grupul a intrat in atentia publicului anul trecut odata cu lansarea ultimului album, ”Total Depravity”, al cincilea album de studio semnat The Veils. La Bucuresti, se vor auzi atat piesele de pe noul album cat si hiturile ”Swimming With The Crocodiles”, ”Low Lays The Devil”, “Jesus for the Jugular” si AXOLOTL, cea din urma va aparea pe coloana sonora a serialului Twin Peaks, care se va lansa in toamna acestui an.

”Daca exista o trupa care sa poata scrie o piesa despre o salamandra care merge prin Mexic, care sa sune ca o chemare pentru un demon, cu voci sfaramate si distorsionate, sustinute de o chitara feroasa si sa nu fie absolut deloc ridicola, The Veils este accea...”, scrie Rudy K. de la Sputnik Music, UK. “Albumul se termina cu [...] "Total Depravity", cel mai minunat lucru pe care l-am auzit anul acesta...”spune Christopher Ratcliff, de la Methods Unsound.

In deschidere, Alexu and The Voices Inside (RO) cu un show acoustic inedit: se ia o chitara, se adauga un microfon, se conecteaza la looper si Voilà! Avem The Voices Inside, un proiect muzical cu si despre oameni talentati. Una dintre vocile proiectului este Meercha (UK), care isi imparte timpul intre linii de cod si acorduri de chitara. Pe 22 iunie la Expirat, Halele Carol vom asculta in premiera EP-ul "23 Minutes of Fame".

Biletele costa 80 de lei (acces general) si se pot achizitiona pe eventbook.ro sau la intrare.

 

Taguri: the veils
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL