CONCERT: Timpuri Noi @ Hard Rock Cafe

CONCERT: Timpuri Noi @ Hard Rock Cafe
Concert
rock
Locatia
Hard Rock Cafe
Adresa
Sos. Kiseleff, 32, Bucuresti
Acces
35 lei 50 lei (VIP)
Descriere

Joi, 7 ianuarie 2016, de la ora 21:30 ai sansa sa petreci o seara PERFECTA cu una dintre cele mai longevive trupe de rock romanesti, Timpuri Noi ! Invitati speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran si Varu’ Maftei!

Trupa Timpuri NOI este simbolul rock-ului romanesc al ultimelor decenii si, in formula actuala, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent si acid!


De la infiintarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent in Timpuri NOI in calitate de compozitor si chitarist. Incepand cu anul 2011, Dan Iliescu si-a asumat si rolul de solist, continuand misiunea muzicala asumata in urma cu cateva decenii.... Pentru cei care nu stiu inca, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le stie atat de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata...iar lista poate continua, cu doar cateva exceptii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de catre Timpuri Noi.

Biletele pentru showul TIMPURI NOI se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro ( Magazinul Muzica, Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.

Biletele au urmatoarele preturi:
- 50 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)
- 35 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 35 de lei.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL