TRAVKA - Turneu si lansarea albumului "OKEAN"

TRAVKA - Turneu si lansarea albumului "OKEAN"
Concert
indie, alternative
Locatia
The Silver Church Club
Adresa
Calea Plevnei, 61, Bucuresti
Pagina evenimentului
Descriere

Travka a lansat albumul OKEAN in The Silver Church din Bucuresti printr-un concert, joi, pe 8 noiembrie 2012. Vom avea parte de fapt o serie de concerte care fac parte dintr-o campanie inedita, menita sa ii provoace pe fani la socializare.

Noul album intitulat OKEAN se va lansa printr-o campanile inedita in Romania - o campanile ce instiga la socializare, corespondenta, participare si asociere de la individ la grup.
 
Albumul OKEAN va fi editat in doar cinci exemplare. Cele cinci albume vor fi inmanate separat in cinci orase strategic alese ale Romaniei – Bucuresti (intr-un concert pe care nu trebuie sa-l ratati la The Silver Church Club), Cluj Napoca, Iasi, Timisoara si Brasov. Astfel, Travka isi provoaca publicul sa interactioneze, sa se cu noasca si sa transmita albumul din mana in mana. Mecanismul e simplu – cauta, copiaza continutul de pe CD, da mai departe.
 
Intreaga calatorie va putea fi urmarita pe pagina http://www.facebook.com/travka.oficial
 
Aici fanii pot localiza cel mai apropiat album si pot contribui printr-o experienta personala la aceasta aventura.

Albumul va contine cateva din piesele deja cunoscute publicului, dar si cateva piese noi intr-o abordare curajoasa Travka.
 
Trupa va sustine un turneu in toamna si iarna 2012 prin tara pentru promovarea albumului.
 
TRAVKA lanseaza asadar albumului "OKEAN" in mai multe locatii din tara, printre care si The Silver Church din Bucuresti. 
 
In afis puteti vedea exact etapele turneului, ramane sa aflam mai multe detalii despre concertul OKEANA pe care baietii l-au anuntat pentru 21.12.2012 intr-o locatie secreta. Urmariti ultimele detalii pe pagina de facebnook a trupei. 
 
Travka lanseaza OKEAN, pe 8 noiembrie in The Silver Church, pana atunci ii mai vedem insa si la Iasi!
 
Unde si cand ajung Travka va vom mai spune si noi, asta pe langa detalii despre cele mai interesante concerte din aceasta perioada.
 
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL