TRIPOTECA - Take Off Party

TRIPOTECA - Take Off Party
Festival
Adresa
str. Popa Rusu, nr. 24, Bucuresti
Acces
15 lei <00:00> 20 lei
Organizator
Tripoteca
Pagina evenimentului
Descriere

 Festivalul internațional de film și artă psihedelică Tripoteca decolează toamna aceasta către 4 capitale europene (Londra, Sofia, București, Paris) pentru a răspândi prin creație îndoitoare de minte informații emoționale cu scopul de a extinde conștiințe.

 
Sărbătorim începutul turneului și lansarea teaser-ului prin party-ul Tripoteca Take Off, vineri 13 septembrie, ora 21:30 @ str. Popa Rusu nr. 24, cu muzică live, DJi, proiecții mapate, lasere, playground interactiv și filme best-of din Tripoteca 2012.
 

 
Cosmic Dance Environment:
  • 21:30 - Visu' (dj set warm-up) [noise/experimental techno]
  • 23:30 - Polul Nord (live act) [psych-rock/post-rock]
  • 01:00 - Moduler (live set) [experimental techno]
  • 04:00 - Pake (live set) [experimental techno]
 
Laser show by Tom
 
Astral Playground:
  • 22:00 - 23:30 – [Best of Tripoteca 2012]
 
Waterphonic sound installation by Serj
 
Psychedelic Video Games [w/ Kinect]
 
Interactive Painting [w/ Kinect]
 
Video mapping by Videopion & DAI
 
Bilete: La intrare 15 lei / 20 lei [după miezul nopții]
 
Anul trecut festivalul Tripoteca a avut loc la cinematograful Gloria si a prezentat scurt-metraje, arta vizuala, proiectii mapate si concerte exclusiv romanesti, cu o estetica abstracta si care explorau diferite concepte metafizice.
 
Anul acesta Tripoteca isi largeste orizontul si are deja pe lista filme si  animatii din peste 16 tari, arta vizuala de pe tot globul, plus concerte si multe alte surprize. Festivalul se va desfasura in perioada  octombrie-noiembrie in patru capitale europene: Londra, Sofia, Bucuresti si Paris. 
 
Festivalul Tripoteca din Bucuresti va avea loc la cinemateca Eforie la mijlocul lunii noiembrie si va avea o serie de evenimente conexe (pre-party, sneak preview, after-party), primul dintre ele celebrand inceperea turneului european in doar cateva saptamani prin live act-uri, DJ set-uri si un lungmetraj experimental francez.
 
Vezi aici cum a decurs prima editie a festivalului de film si arta psihedelica romaneasca.
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL