Trofeul Club A - Avanpost Rock:concert Magnum Opus, LongRoad, F.A.N.

Trofeul Club A - Avanpost Rock:concert Magnum Opus, LongRoad, F.A.N.
Concert
rock, fusion
Locatia
Club A
Adresa
Blanari,14, Bucuresti
Acces
gratuit
Descriere

Trofeul Club A - Avanpost Rock e un concurs care se desfasoara in fiecare marti seara intre orele 19 si 22, in club A, in perioada noiembrie 2011 - mai 2012. Preselectia live ii aduce pe scena la urmatoarea etapa, care va avea loc marti, 28 februarie 2012 pe Magnum Opus, LongRoad, F.A.N.

 
 
Publicul care voteaza in club in seara concertului poate castiga tricouri, vouchere, carti iar la sfarsitul competitiei, prin tragere la sorti, doua bilete la EXIT Festival. Cei ce voteaza online vor castiga prin tragerea la sorti, saptamanala, un card de participare pentru toate concertele din Club A in 2012. 
Magnum Opus s-a format la inceputul verii anului 2010, cand Andrei Tiu si Mihnea Sechely, fosti colegi de trupa, s-au hotarat sa inceapa un nou proiect personal. Primele concerte au avut loc in toamna, iar pe parcurs au avut loc cateva schimbari in componenta formatiei, ajungandu-se, la inceputul acestui an, la formula actuala. Desi adolescenti, membri trupei au incercat inca de la inceput sa-si creeze un stil reprezentativ si original, care sa ii identifice pe scena larga a muzicii rock romanesti. Acest stil, rezultat al tuturor influentelor si ideilor membrilor trupei, poate fi observat cu usurința in compozitiile proprii.

LongRoad este o trupa romaneasca de hard rock, formata in Bucuresti in anul 2009. La inceput trupa s-a axat pe diverse coveruri ale unor artisti ca Bon Jovi si Guns N' Roses. Spre sfarsitul anului 2009 trupa a sustinut concerte in mai multe cluburi din Bucuresti si nu numai, alaturi de artisti ca Phoenix, Timpuri Noi, Taxi si altii.

F.A.N. s-a nascut pe la sfarsitul lui august 2010 cand Watzatka Robert (chitara, voce), Dragomir Ciprian (voce, bas) si Suto Akos (tobe) au facut un jam-session la o sala de repetitie din Brasov. Cei trei au decis sa continue colaborarea, astfel incepand repetitiile. Trupa a compus cateva melodii dupa care a urmat primul concert in cadrul unui festival organizat in parcarea Selgros in ultima saptamana din octombrie 2010. Au urmat repetitii, alte concerte si inca 4 compozitii proprii. Trupa combina stilul hard rock cu funk, progressive si elemente din jazz-ul contemporan. Stilul este unul care invita oamenii la distractie rock dar are si elemente instrumentale complexe.
 
Trupa castigatoare a Trofeului Club A, care va fi aleasa conform votului juriului va urca pe una dintre scenele EXIT Festival 2012
 
Detalii despre Trofeul Club A - Avanpost Rock puteti afla in Regulamentul concursului Trofeul Club A.
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL