Trofeul Club A concerte live: R.M.N., Red's Queue, Secret Society, Semne

Trofeul Club A concerte live: R.M.N., Red's Queue, Secret Society, Semne
Concert
rock
Locatia
Club A
Adresa
str. Blanari, 14 Bucuresti
Acces
gratuit
Descriere

Trofeul Club A - Avanpost Rock continua ca in fiecare marti cu o sesiune live. In club A vor canta, incepand cu orele 19, in cadrul concursului direct, urmatoarele trupe R.M.N., Red's Queue, Secret Society, Semne

Marti, 6 martie, ora 19:00 Trofeul Club A - Avanpost Rock continua competitia cu trupele: R.M.N., Red's Queue, Secret Society, Semne.
 
In cateva cuvinte, vom incerca sa prezentam trupele care urca pe sceba in aceasta saptamana:
 
Red's Queue s-a infiintat la sfarsitul lui 2009 si abordeaza un stil oarecum mozaic, dar care graviteaza în jurul rockului (influențe: alternative, pop-rock, reggae etc.)
 
 
Componenta trupei:
Dragos Stama - solist vocal
Zinculescu Tiberiu - chitara
Prundeanu Daniel - baterie
Constantinescu Andrei - chitara bass
 
 
RMN
Formatia vocal instrumentala RMN ii are in componenta pe Adrian Pascu (voce), Alin Dobre (chitara), Alex Gheorghe (chitara), Andrei Gheorghita (chitara bass) si Enache Alexandru (tobe).
 
Numele RMN vine de la ideea ca multora le-ar trebui un control la cap, sau poate chiar trupei. Genurile abordate sunt punk rock, pop-punk, ska si alternative.
 
 
Secret Society s-a format in vara anului 2010, dar aproape toti membrii actuali cantau deja impreuna de un an in cadrul Academiei de Rock a lui Adi Manolovici. La inceputul anului 2011, Victor s-a alaturat formatiei, la tobe. Trupa abordeaza rock-ul anilor '70 - '80: Pink Floyd, Deep Purple, Ozzy Osbourne, Bon Jovi, dar se axeaza in principal pe compozitii proprii.

Secret Society este formata din Andrei Manea la voce si chitara, Tiberiu "Tibi" Ciocarlie la chitara ritm si solo, Vlad Muresan la chitara ritm si solo, Catalin Ungureanu la bass si voce secundara, Victor "Rammy" Vrabete la tobe si voce secundara si Valentin Brabete la pupitrul de mixaj. In prezent, dupa plecarea temporara a lui Andrei Manea si Tiberiu Ciocarlie in strainatate pentru urmarea studiilor superioare, Vlad, Catalin si Victor continua sa tina trupa Secret Society vie prin interpretarea melodiilor proprii intr-o formula noua.
 
 
Semne
Formata in 2007, a avut concertul de debut la festivalul Zapping Through Culture in Club A, au urmat cateva schimbari de componenta pana s-a ajuns la formula actuala. Au 3 videoclipuri, la piesele: Fum, Should si The Chase, ultimul fiind lansat in aceasta toamna.

Semne e formata din:
Adrian Tanase - voce
Mihai "Razna" Caluseriu - chitara
Sorin Mihai Popa - chitara
Ionut Ramon Ivana - Bass
Mihai Dumitrașcu – tobe
 
Castigatorii Trofeului Club A, care vor fi alesi conform votului juriului vor urca pe una dintre scenele EXIT Festival 2012!
 
Pana atunci insa, publicul care voteaza in club in seara concertului poate castiga tricouri, vouchere, carti iar la sfarsitul competitiei, prin tragere la sorti, doua bilete la EXIT Festival. Cei ce voteaza online vor castiga prin tragerea la sorti, saptamanala, un card de participare pentru toate concertele din Club A in 2012. 
 
Mai multe detalii despre regulamentul Trofeului Club A - Avanpost Rock.
 
Ai vazut pana acum ua din aceste trupe live? Cum ti s-a parut?
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL