True Band & Friends si Claudiu Mirea in True Club

True Band & Friends si Claudiu Mirea in True Club
Petrecere
live music
Locatia
True Club
Adresa
str. Franceza, 52, Bucuresti
Acces
gratuit
Pagina evenimentului
Descriere

True Club ne asteapta alaturi de True Band & Friends si Claudiu Mirea la o seara in care esti tu invitat sa urci pe scena. Fii acolo joi, pe 25 aprilie 2013.

True Band si Claudiu Mirea sunt pregatiti sa cante alaturi de tine. E randul tau sa urci pe scena noastra din sufragerie si sa demonstrezi ce poti, joi incepand cu ora 22:00. 
 
True Club este locul in care sa te faci auzit!True Band si Claudiu Mirea te invita sa iti demonstrezi talentul in materie de muzica!
 
Scena True Club este locul in care te vei intalni cu o serie de artisti cunoscuti si in care poti demonstra ca poti sa canti alaturi de o trupa!

"True Band & Friends" a luat nastere ca o necesitate in demonstrarea talentului pe o scena adevarata. Seara de joi a fost aleasa pentru cei ce doresc sa isi arate "abilitatile muzicale" prin voce sau prin iscusinta in manuirea unui instrument muzical. Este dedicata celor ce doresc sa invete, sa faca practica si sa experimenteze o mica parte din senzatia unui concert, dar si artistilor care isi vor regasi prietenii in sufrageria True Club.
 
Stii sa canti la chitara? Tobe? Clape? Bass? Te asteptam sa faci schimb cu unul din membrii trupei. Este o noapte in care scena si microfonul sunt ale tale!
 
Ora: 22:00
 
Info & Rezervari: 0727.488.087 (rezervarile se fac neconditionat, in limita locurilor disponibile)
 
Intrarea este libera!
 
True Band & Friends si Claudiu Mirea in True Club, joi, pe 25 aprilie 2013, o seara dedicata tuturor celor curajosi!
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL