True Band & Friends with Claudiu Mirea in True Club

True Band & Friends with Claudiu Mirea in True Club
Concert
pop, rock, hits
Locatia
True Club
Adresa
str. Franceza, 52, Bucuresti
Acces
gratuit
Pagina evenimentului
Descriere
Muzica live cu True Band si Claudiu Mirea, alaturi de alti prieteni in True Club din Bucuresti, joi pe 12 iulie 2012. O seara in care cei interesati vor avea ocazia sa isi demonstreze abilitatile muzicale, vocale sau instrumentale.
Gazda noptii de True Band & Friends din aceasta saptamana este... CLAUDIU MIREA! Vino sa canti alaturi de el si True Band cele mai cunoscute melodii!
 
"True Band & Friends" a luat nastere ca o necesitate in demonstrarea talentului pe o scena adevarata. Seara de joi a fost aleasa pentru cei ce doresc sa isi arate "abilitatile muzicale" prin voce sau prin iscusinta in manuirea unui instrument muzical. Este dedicata celor ce doresc sa invete, sa faca practica si sa experimenteze o mica parte din senzatia unui concert, dar si artistilor care isi vor regasi prietenii in sufrageria True Club.
 
Stii sa canti la chitara? Tobe? Clape? Bass? Te asteptam sa faci schimb cu unul din membrii trupei. Este o noapte in care scena si microfonul sunt ale tale!

Canta melodia preferata! Ai AICI catalogul pieselor ce le poti canta alaturi de True Band.
 
Gazda acestei saptamani, Claudiu Mirea, fost concurent la Vocea Romaniei, va canta alaturi de tine cele mai cunoscute cover-uri si iti va da sansa sa te afirmi pe tot parcursul celor 3 reprize.
 
Can you LIVE?
Ora: 22:30
Info & Rezervari: 0727.488.087 
(rezervarile se fac neconditionat, in limita locurilor disponibile)
Intrarea este libera! 
 
Muzica live cu True Band & Friends si Claudiu Mirea in True Club din Bucuresti, joi, 12 iulie 2012. 
 
Serile de muzica vor continua in True Club cu Life on Mars!
 
A propos de Claudiu Mirea, ati ascultat piesa Nu sunt Stresat
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL