Trupa Asha LIVE in Spice Club

Trupa Asha LIVE in Spice Club
Concert
covers
Locatia
Spice Club
Adresa
Calea Victoriei, 21-23 Bucuresti
Acces
15 lei
Pagina evenimentului
Descriere
Pentru că ziua sâmbăta îți pregătim cele mai tari concerte live, te așteptăm pe 18 mai în Spice Club (Calea Victoriei, nr. 21-23) pentru un show cu una din cele mai cunoscute trupe de cover-uri din România: ASHA! Sărbătorim un preambul de vară cu un playlist în care se regăsesc titluri precum ”Bed of Roses”, ”I Want to Break Free”, ”Moves Like Jagger”, ”Believer”, ”Pretty Woman” și ”I Feel Good”.
 
În portofoliul trupei ASHA se numără deja peste 800 de concerte, în 9 ani de existență. Muzica lor a fost aplaudată nu doar de publicul autohton, ci și de cel german, bulgar și ucrainian. Trupa ASHA înseamnă Laurentiu Guran (voce), Dan Ionescu (chitară), Ionut Deliu (chitară bass), Michael Massier (clape), Andrei Ilie (tobe), Luiza Popescu și Alexandra Maria Hojda (backing vocals). Mai multe detalii despre formație puteți găsi aici.
 
 
 
Vă așteptăm la concertul ASHA, în Spice Club, sâmbătă, 18 mai 2013, după ora 23:00. Prețul unui bilet este de 15 RON. Pentru rezervări vă rugăm să sunați la numerele de telefon 0766.260.390 şi 021.312.01.36.
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL