Trupa Voltaj va provoaca la "Meci de box"

Trupa Voltaj va provoaca la "Meci de box"
Concert
live show
Locatia
Sala Polivalenta
Adresa
Parcul Tineretului, Bucuresti
Acces
50; 70; 80; 120 lei
Descriere

Trupa Voltaj va provoaca la "Meci de box" joi, 20 martie, incepand cu orele 19.30, la Sala Polivalenta.

Ia-ti short-ul, manusile si pregateste-te pentru meciul secolului! Care dintre tabere va ridica prosopul, cine pe cine baga primul in corzi – EA sau EL?
 

 
Trupa Voltaj isi invita fanii in ringul Salii Polivalente, in mijlocul unui "Meci de box", un concert in care razboiul vietii de cuplu se transforma in doua ore de hituri, mii de wati si un impresionant show de lumini.
 
Diverse rude, dormitul cu geamul deschis sau suprematia asupra baii sunt, alaturi de o infinitate de alte posibilitati mai mult sau mai putin amuzante, "spinii" vietii fiecarui cuplu, mii de motive de cearta si tot atatea motive de impacare... sau nu.
Si daca psihologii ne sfatuiesc sa rezolvam fiecare problema, oricat de neinsemnata ar parea, Voltaj ne invita la dezbatere in plen, in care “sufrageria” de acasa se va muta la Sala Polivalenta din Bucuresti, iar problemele cotidiene se vor rezolva nu prin discutii interminabile, ci prin muzica. 
 
Chiar daca de cand e lumea femeile si barbatii se afla intr-un continuu conflict, asta nu ne impiedica sa punem dragostea pe primul loc.
"Meci de box", un mega-concert  in care Voltaj, alaturi de  invitatii surpriza, aduc in acelasi loc femeile de pe Venus si barbatii de pe Marte.  
Parteneri:  Kiss Fm, Prima TV, Libertatea, eva.ro, traiestemuzica.ro, iConcert.ro, urban.ro, Best Music, 220.ro.
Biletele se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, reteaua magazinelor Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas, Mihai Eminescu, Oficiile Postei Romane, Magazinele InMedio si online pe www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro sau www.ticketpoint.ro.  
V-ati luat bilet la concert?
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL