Vali Craciunescu si Dan Maciuca, in concert extraordinar cu Blue Sound Chicago

Vali Craciunescu si Dan Maciuca, in concert extraordinar cu Blue Sound Chicago
Concert
live show
Locatia
Anton Pub
Adresa
Str. Sepcari 22, piata Sf. Anton (in spatele Hanului Manuc) Bucuresti
Pagina evenimentului
Descriere

 Vali Crăciunescu și Dan Măciucă, alături de alți muzicieni de primă clasă, vor da startul, începând de luni, 30 septembrie, seriei de concerte live marca Blue Sound Chicago,  în cel mai nou club din Centrul Vechi, Anton Pub, situat în piața Sf. Anton. Aceștia vor susține de două ori pe săptămână, lunea și miercurea, concerte spectaculoase, seara de la ora 21.00.

 

Blue Sound Chicago este un proiect muzical format din muzicieni profesioniști, cu experiență internațională și cu un repertoriu variat care include swing, blues, jazz & many more, cântate în manieră proprie. E o experiență unică, plăcută, care a creat o euforie deosebită în cluburile din Chicago.

 
Pe lângă tradiția blues americană, trupa Blue Sound Chicago aduce publicului prezent la concert o abordare modernă a folclorului românesc într-o interpretare inedită. Vali Crăciunescu, Dan Măciucă alături de colegii lor, care au mai cântat în trupe cunoscute precum Spitalul de Urgență, Floarea Albastra, Partizan, Barock, interpretează în noua formulă atât piese marca Blues Brothers, James Brown, Joe Cocker, Zucchero, Van Morrison, Tom Jones, Ray Charles, cât și piese românești și compoziții proprii.
 
Blue Sound Chicago vine cu o frumoasă poveste în spate, trupa luând naștere în Chicago, orașul blues-ului, chiar la clubul lui Al Capone, Green Mill. Solistului Dan Măciucă i s-au alăturat Marian Constantin- saxofon, Dan Musetescu- chitara, Nicu Suciu- claviaturi, Adi Chepa - bass, Petrisor Ştirbu- trompeta, Dan Croitoru - tobe, Alice Badea & Adriana Cojocaru-voci şi, evident, Crăciunescu-acordeon şi claviaturi.
 
Blue Sound Chicago promite un concert de zile mari cu muzică live de cea mai bună calitate și cea mai frumoasă atmosferă din Centrul Vechi.
 
Lunea si miercurea de la 21:00, BLUE SOUND Chicago va asteapta la ANTON PUB in Centrul Istoric (in spatele Hanului Manuc ). Concert cu voie buna, cu blues, rock, soul.
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL