Vama lanseaza albumul 2012 pe 28 mai la Sala Palatului

Vama lanseaza albumul 2012 pe 28 mai la Sala Palatului
Concert
rock
Locatia
Sala Palatului
Adresa
str. Ion Campineanu, 28, Bucuresti
Acces
50 RON, 100 RON, 150 RON
Organizator
Agentia de Vise
Descriere

Formatia Vama va lansa pe 28 mai 2012, la Sala Palatului, cel de-al doilea album din cariera, ce se va numi simplu: 2012

Pe Facebook a fost anuntat inca de luni concertul de lansare, dar abia astazi a venit si anuntul oficial. Noul album reuneste 14 cantece despre iubire, libertate, speranta, vise, schimbare. Temele universale care se regasesc frecvent in versurile VAMA sunt abordate pe acest album dintr-o perspectiva noua.

“Pentru noi acest album inseamna foarte mult. Mai mult dacat un material musical, este o optiune. Aceea de a face muzica in care credem. Nu e usor in vremurile noastre, dar este extrem de important sa fii multumit si impacat cu ceea ce creezi. Asa ca, putem spune cu mana pe inima ca asta este muzica pe care stim si vrem s-o facem. Fara compromisuri. Si cu multa speranta.

A fost o munca de trei ani de zile. Sunt cantece la care am lucrat si cate doua luni. Trei ani in care Vama s-a sudat, s-a consolidat, relatiile muzicale s-au intarit si noi am evoluat. Roadele ar trebui sa le culegem acum, la lansarea acestui material catre public.

Este un moment de schimbare muzicala, este un nou inceput. Iubirea, speranta, increderea, visele, fricile sunt tot acolo, dar ne uitam altfel catre ele. Din locul in care am ajuns impreuna. Cand unii cred ca lumea se apropie de sfarsit noi credem ca ea trebuie sa inceapa. Pentru toate astea, pentru momentul de acum, albumul nostru se va numi simplu: 2012.” Tudor Chirila

Albumul este produs de Vama si Agentia de Vise si va include single-urile “Cantec de gasit” si “Copilul care alearga catre mare”

 

Preturile biletelor pentru acest concert sunt urmatoarele:

VIP: 150 RON
Categoria I: 100 RON
Categoria II: 50 RON

Biletele se pot cumpara de la casele de bilete ale Salii Palatului, Palatului Copiilor si VreauBilet, din librariile Carturesti, Humanitas, Diverta, Adevarul si Mihai Eminescu, din reteaua magazinelor Flanco, Domo, Inmedio, Music Box, Euro GSM, Orange, Vodafone, Germanos, Magazinul Muzica, Magazinul Victoria, Unirea Shopping Center, Baneasa Shopping City si BiletFan sau online de pe biletoo.ro, bilete.ro, vreaubilet.ro, myticket.ro si eventim.ro.

In plus, Vama ofera 300 de bilete cu pret redus pentru fanii care au dat like paginii de Facebook a formatiei http://facebook.com/VamaMusic.

Cum vi se pare numele noului album Vama? Credeti ca a meritat asteptarea?

Foto: Dragos Lumpan

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL