WHITE SENSATION cu CRISTIAN VARELA in Kristal Club

WHITE SENSATION cu CRISTIAN VARELA in Kristal Club
Petrecere
techno, trance
Locatia
Kristal Glam Club
Adresa
Bd. Regina Elisabeta, 34, Bucuresti
Acces
30 de lei
Descriere
White Sensation cu Christian Varela in Kristal Club din Bucuresti, sambata, pe 14 aprilie 2012. O sarbatoare a primaverii care va transforma totul in alb, incepand cu decorurile si continuand cu trupele de dansatori. Noaptea techno va fi completata de sesiunea trance oferita de Snatt&Vix.  
In acest sezon tendintele sunt clare: WHITE IS THE NEW BLACK!  Din acest motiv am ales sa sarbatorim primavara asa cum trebuie – cu o NOAPTE ALBA in care Kristal Club se va transforma total: de la decoruri grandioase ALL WHITE, la trupe de dansatori electrici si un line up care sa ne tina ON pana dimineata tarziu.
 
Invitati sa ne ghideze calatoria in aceasta noapte ‘senzationala’ sunt masterul techno CRISTIAN VARELA si trance act-ul local Snatt&Vix.
 
Cu un impresionant numar de premii la activ - peste 25,printre care BEST DJ Techno IN THE WORLD - International Award Ibiza 2007, Best Techno DJ 2008, DJ Magbest techno DJ 2010,spaniolul CRISTIAN VARELA este faimos pentru seturile in care foloseste 3 sau 4 platane pentru a fabrica un sound techno pur, faimos déjà in intrega lume in cei peste 17 ani de activitate.
 
CRISTINA VARELA & MARCO BAILEY LA AWAKENINGS FESTIVAL 2012

Pe de alta parte, duo-ul Snatt&VIx este responsabil pentru promovarea in Romania a unui sound trance ce starneste ganduri si deschide apetitul pentru o calatorie in lumea acordurilor euforice, care te poarta de la beat-uri cutremuratoare, pana la moment pline de sentiment pe piese cu vocal.
 
Asadar, pentru 14 aprilie pregatiti-vacea mai hot tinuta ALL WHITE si nu uitati de ochelarii de soare – pentru ca noaptea va fi lunga, iar dimineata tarzie extrem de insorita. 
 
Biletele pentru acest eveniment costa 30 de lei si sunt disponibile deja pe myticket.ro si pe biletoo.ro, urmand sa poata fi procurate si in seara evenimentului, la intrare.
 
Kristal Club s-a redeschis la inceputul lunii martie intr-o noua locatie centrala din Bucuresti situata in Bd-ul Regina Elisabeta nr. 34.
Spatiul este un fost cinematograf reconditionat si reconvertit in club - este vorba despre fostul cinema Festival. Dancefloor-ul incapator inconjurat de proiectoare aproape 360 de grade este completat de o zona de VIP de aprox. 200m2 situata la balcon.
 
 
Pe scurt, Kristal Club este un hot spot ce trebuie inclus pe lista oricarui party animal care se respecta! 
Bilete in avans pe www.biletoo.ro : 30 lei INVITATII EVENIMENT: Pentru a intra in posesia unei invitatii la acest eveniment trebuie sa ne trimiti un mail cu subiectul "INVITATIE -Club Kristal WHITE SENSATION• DJ Dance Tour• Cristian Varela • Snatt&Vix• 14.04.2012" la adresainvitatie@clubkristal.ro. Mail-ul trebuie sa contina numele tau complet, adresa de e-mail si numarul de telefon. Primii 250 de participanti vor beneficia de invitatie dubla. Concursul e valabil pana pe 10 aprilie, ora 22:00. Castigatorii vor primi confirmare si detalii despre cum pot intra in posesia invitatiei via e-mail.
WHITE SENSATION cu CRISTIAN VARELA in Kristal Club are loc pe 14 aprilie, o saptamana mai tarziu, ne pregatim pentru Sensation - Ocean of White la Romexpo!

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL