ZDOB si ZDUB @ Hard Rock Cafe

ZDOB si ZDUB @ Hard Rock Cafe
Concert
Locatia
Hard Rock Cafe
Adresa
Sos. Kiseleff, 32, Bucuresti
Acces
60 - 80 lei
Organizator
METALHEAD
Descriere

 Vineri, 24 ianuarie 2014 la Hard Rock Cafe, incepem noul an de evenimente intr-o zi mare pentru neamul romanesc alaturi de una dintre cele mai titrate trupe din Republica Moldova: ZDOB SI ZDUB! De Ziua Unirii Principatelor, moldovenii trec Prutul pentru a face hora mare in fata scenei de la Hard Rock Cafe!

 
Bestmusic si METALHEAD, special pentru acest eveniment, la fel ca si la lansarea de album Basta Mafia din 2013 tot de la Hard Rock Cafe, elibereaza spatiul din fata scenei de mese si de scaune ca sa faca loc fanilor adevarati !
 
Pentru concertul ZDOB si ZDUB din Hard Rock Cafe s-au pus in vanzare exclusiv pe www.iabilet.ro & www.metalhead.ro bilete la urmatoarele preturi: 80 de lei cu loc la masa (numar limitat la 300 de bilete) sau 60 de lei cu loc in picioare in fata scenei
 
Incepand cu luna decembrie biletele se pot gasi si la Hard Rock Cafe. Pe www.iabilet.ro & www.metalhead.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu Cardul online sau cu PayPal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs (Fancurier) sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau sa sunati la 0741.272.967 (intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri). 
Accesul se face incepand cu ora 20:00 iar concertul incepe la ora 22:00
 
Noul albm ZDOB si ZDUB, "Basta Mafia", lansat tot de METALHEAD si BestMusic la Hard Rock Cafe in luna aprilie 2013, este rodul unei munci de aproape doi ani. Rezultatul este un nou album de exceptie, care marcheaza majoratul formatiei, adica 18 ani de activitate. Pe albumul “Basta Mafia” este inclus si single-ul “Moldovenii s-au nascut”, lansat in Romania la sfarsitul lunii ianuarie, care se bucura deja de popularitate in randul publicului.
 
Ideea unui nou album ne-a venit foarte natural. Nu de alta, dar intotdeauna suntem pe drum, traversand orase, tari, cu alte cuvinte Gypsy Life, ca intr-una din piesele noastre”, a explicat Roman Iagupov, solistul trupei.
 
“Basta Mafia”, lansat in Romania impreuna cu MediaPro Music, contine 13 piese, printre care Moldovenii s-au nascut, Dunarea, Langa Codrii de Arama, Om cu Inima de Lemn, So Lucky si doua bonus tracks.
 
Albumul are piese ce pot fi cu usurinta interpretate doar cu o chitara acustica, un lucru absolut nou pentru noi, avand in vedere ca inainte muzica noastra se baza pe riffuri de chitara, bass si sectiuni de ritm”, a spus Mihai Gincu.
 
“Basta Mafia” a fost realizat in conditii de exceptie, fiind inregistrat atat in Chisinau, la  Cuibul Studio, dar si in Germania, la Headroomstudio Berlin, in colaborare cu producatorul german Marc Elsner.
 
Ne-a fost greu sa scoatem la capat acest album, sa fim pe deplin multumiti de rezultatul final: lucram la Chisinau, traiam la Berlin, inregistram, reinregistram, adaugam, stergeam, de altfel, ca orice artist”, a explicat Roman.
 
UPDATE - Concertul pe care moldovenii de la Zdob si Zdub il vor sustine pe 24 ianuarie cu ocazia a 6 ani de Hard Rock Café este SOLD OUT !
 
 
Va aspteptam si in 2014 la Hard Rock Cafe cu concerte bune!
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL