Zilele Prieteniei 2014

Zilele Prieteniei 2014
Festival
live music
Locatia
Piața Prefecturii
Adresa
Craiova
Acces
gratuit
Descriere
Craiova devine capitala prieteniei! - Festivalul „Zilele Prieteniei” ajunge în Piața Prefecturii în acest weekend 
 
Craiova devine săptămâna aceasta capitala prieteniei, după Iași și Cluj, prin seria evenimentelor Zilele Prieteniei din 2014. Cel de-al treilea eveniment din cadrul turneului va avea loc în Piața Prefecturii și se va întinde pe două zile: sâmbătă, 21 iunie și duminică, 22 iunie. În ambele zile de concerte start-ul se va da la ora 16:00, iar intrarea va fi liberă.
 
Vara aceasta continuă sărbătoarea prieteniei! Pe 7 iunie, la Iaşi, a început a doua ediție a seriei de evenimente “Zilele Prieteniei”, unde vor concerta cele mai importante trupe din muzica românească. In săptămânile următoare, cea mai mare manifestare muzicala a verii, „Zilele Prieteniei” va continua în forță, in Cluj Napoca, Craiova, București, Ploiești, Arad, Alba Iulia, Brașov, Galați și Constanța. 
 
Paraziții, Vița de Vie, Șuie Paparude, Vunk, ZOB, Robin And The Backstabbers, OCS, Mihai Mărgineanu, R.O.A., Shadowbox, Ska’nk, Coma, Fără Zahar, Shukar Nation, Ultimu Nivel si Niște Băieți, vor cânta alături de prieteni, astfel încât mesajul prieteniei să se facă auzit în toată România! Un număr de câte două trupe din fiecare oraș va cânta alături de numele mari pe scena, în deschiderea concertelor. Aceste doua trupe vor putea fi alese de fanii muzicii rock, în urma unui vot electronic organizat pe site-ul ww.metalhead.ro.
 
Anul trecut seria de evenimente “Zilele Prietenie” au adunat aproape 150.000 de prieteni in 5 orase din tara. În acest an, 500.000 de oameni sunt asteptati la ”Zilele Prieteniei”, în cele 10 orașe în care aceste evenimente sunt programate. 
 
Este singurul eveniment de această amploare, la nivel național, din această vara. Nume mari din muzica românească vor ciocni un pahar cu fanii lor la Iași (7-8 iunie), Cluj Napoca (14-15 iunie), Craiova (21-22 iunie), București (28-29 iunie), Ploiești (5-6 iulie), Arad (19-20 iulie), Alba Iulia (26-27 iulie), Brașov (2-3 august), Galați (9-10 august) și Constanța (15-16 august). 
 
Zilele Prieteniei” reprezinta cea mai mare suită de evenimente a anului 2014. Anul trecut, au fost alături de noi 150.000 de prieteni, în 5 orașe din țară. Anul acesta, vom răspândi spiritul prieteniei în 10 orașe și estimăm ca 500,000 de oameni vor veni alături de noi, pentru că doar împreună putem fi mai buni, mai buni prieteni” a declarat Mihai Bonca.
 
Pe 7 iunie, la Iași, s-a dat startul ediției a doua a evenimentelor “Zilele Prieteniei” cu un număr dublu de concerte față de editia precedentă, concerte care vor reuni vara aceasta numeroși artiști români. „Zilele Prieteniei” se vor încheia printr-un concert spectaculos, în data de 16 august, pe cea mai mare plaja din Constanța.
 
Așadar, vă așteptăm pe 20 și 21 iunie 2014 în Craiova, în Piața Prefecturii, la „Zilele Prieteniei”, ediția 2014. 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL