Clasament Bandsintown cu artistii care au avut cele mai multe evenimente in 2014

V-ati intrebat vreodata cate evenimente poate avea un artist intr-un an sau cate tari poate vizita in acelasi interval de timp? Ei bine, Bandsintown, una dintre cele mai folosite platforme pentru urmarirea concertelor artistilor nostri preferati, a dat publicitatii un top cu performenii anului 2014 la capitolul giguri.

Deoarece cantitatea in sine este o calitate, cei de la Bandsintown au tras linie, s-au uitat in imensa lor baza de date la evenimentele din 2014 si au pus pe hartie trei clasamente: artistii cu cele mai multe giguri, artistii cu cele mai multe tari vizitate si artistii care si-au marit cel mai mult numarul de urmaritori pe platforma.

American Aquarium - trupa cu cele mai multe giguri in 2014

Clasamentul "Most Tour Dates" e condus de o trupa despre care nu am auzit prea multe pana in momentul de fata, cel putin nu in Romania: American Aquarium, cu 206 concerte sustinute. Acestia sunt acompaniati pe podium de Saving Abel si The 1975. In acelasi top gasim si cateva nume din muzica electronica: Steve Aoki, DVBBS, Quintino - in jur de 180 de giguri fiecare.

In ceea ce priveste "Most Countries Visited On Tour", avem placerea sa va spunem ca pe primul loc se afla duo-ul trance Aly & Fila, pe care l-am avut de doua ori anul acesta la Bucuresti: Armada Night si The Other Shore Album Tour. Acestia au ajuns in nu mai putin de 46 de tari. Sunt urmati de alti DJ-ii printre care Martin Garrix (45), Steve Aoki, MANDY, W&W (42) si NERVO (39).

Mergem mai departe la artistii care au reusit sa isi multiplice cel mai mult numarul de fani care le urmaresc agenda pe Bandsintown. Prima pozitie din topul "Fastest Growing Artists" ii revine lui Vance Joy (1304% crestere), urmat de MKTO (1139%) si Jhene Aiko (1133%). Pe aceeasi lista mai figureaza Pharell Williams (1077%) si AC/DC (776%).

Voi folositi Bandsintown?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL