Concert GUESS WHO & SPIKE - TU-R @ Bucuresti: 24 aprilie

Spike si Guess Who concerteaza in Bucuresti pe 24 aprilie 2010 in JET SET EVENTS Hall. Concertul se vrea a fi una dintre cele mai reusite productii hip-hop realizate pana in acest moment in Romania.

Evenimentul isi doreste sa ridice stacheta productiilor hip-hop din Romania la un nivel la care nicio alta productie independenta nu a ajuns pana acum.

Acesta vine la finalul TU-R-ului national al celor doi artisti, desfasurat in perioada februarie-martie 2010. Turneul a adunat peste 16.000 de fani, putand fi declarat cu usurinta ca fiind una dintre cele mai importante manifestari muzicale ale anului 2010.

Accesul se va face in limita a 1200 de persoane, producatorii evenimentului fiind agentiile de management si impresariere InsideMusicManagement si iMusicEvent. Pretul biletului urmeaza a fi comunicat in zilele urmatoare pe site-urile partenere.

Odata cu acest concert se va lansa si noul lor single: PI 2 DE.


25 comentarii

  • Hey, Pyuric! Bet u don't remember me?happy Ai fost cu Alex in clasa in generala. Pe langa faptul ca am tinut mortis sa te salut! As vrea sa stiu ceva noutati de parazitii? Am citit pe undeva ca scot un album nou pe 1 mai? Cat despre concertul baietilor la Sibiu.. Spechless. Cu toate ca toti s-au plans ca au intrat tarziu pe scena, nici unul nu a plecatbig grin Astept o veste poatehappy Si despre baieti in continuare. Te-am pupat!

  • cat costa biletul ?confused

  • va astept personal la Jet Set Events Hall si in special pe tine domnisoara Pyuric pt ca la lansare era domnul Dorian in extaz de cum a iesit tot soul happy iar eu din pct de vedere al tehnicului si al luminilor foarte multumit

    Staful Tehnic Jet Set Events Hall Keke va asteapta nu veti regreta nimic happy

  • @ady : biletul costa 30 lei. Partea proasta e ca se vand doar la intrare si sunt locuri limitate din cate am citit ... ar fi putut sa faca cumva sa nu ne calcam in picioare (ca suntem romani) la intrare ... ne vedem acolo !

  • TOATE cluburile au locurile limitate. Logic, nu? Au fost construite cu o anumita capacitate.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL