Concert Horia Brenciu la Sala Palatului

Horia Brenciu vine cu surpriza primaverii si anunta primul sau concert la Sala Palatului. Evenimentul va avea loc pe 25 martie.

„Genul de concert pe care-l voi performa alaturi de orchestra mea este unul interactiv! Cred sincer ca publicul este jumatatea muzicala a unui artist, in fiecare spectacol. Sunt unii care ma vor descoperi chiar atunci, pe 25 martie. Altii isi vor intari parerea ca sunt un pic mai... nebunatic decat prevede legea! In orice caz, fiecare va pleca de la show cu o amintire... Schimbul pe care-l propun este ca noi sa le dam bucurie, iar ei, aplauze. Mi se pare un troc cinstit, nu?”, declara Horia Brenciu.

“Spectacolul va fi compus din: 15% dans, 35% cantec, 30% priviri, 20% atingeri si inca 50% dragoste! V-ati dat seama ca nu e un show normal, pentru ca partile totalizeaza 150%! Asa lucram noi – ne daruim TOTAL! Combinam pasiunea si talentul cu tehnica ireprosabila a luminilor si sunetului si obtinem un spectacol de neuitat! Va asteptam!”, povesteste in continuare Horia.

Biletele s-au pus in vanzare la Sala Palatului, Teatrul National, Statiile de metrou Unirii 1 si 2, Diverta, Eventim si online pe biletedelatati.ro, vandbilete.ro si toate siturile de specialitate. Pretul biletelor este: 200 ron; 150 ron; 100 ron; 50 ron.

Eu sunt interesat in acest eveniment si sunt curios cum va fi showul lui Brenciu. Cine mai vine la concert?


2 comentarii

  • Eu nu cred ca pot ajunge. Dar sunt sigura ca va fi un show exceptional. Horia Brenciu este, in realitate, un showman. Am avut placerea sa asist la un unul dintre spectacolele sale, cu ocazia implinirii a 15 ani Oriflame Romania.
    Legatura dintre Horia si public se creeaza si se simte, fara indoiala, oriunde merge.

  • 2. mariusica in 12.02.2011 /02:22

    MERGEM !

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL