Concert Jukebox & Bella Santiago la Hard Rock Café

In ultima zi de noiembrie, de Sf. Andrei, petrece alaturi de cei dragi la Hard Rock Café, acolo unde vor canta trupa Jukebox si Bella Santiago.Concertul va incepe la ora 22.30, biletele sunt deja disponibile in reteaua iabilet.ro, iar pretul lor este urmatorul:


-    45 lei: VIP (loc la masa, in fata scenei)
-    30 lei: Acces general (loc la masa in sala)
-    30 lei – Fara loc (in picioare)

Cu un repertoriu si o reputatie din ce in ce mai buna, Jukebox revin intr-o noua formula, ce o include si pe Bella Santiago. Dupa ce baietii au cantat alaturi Cristina Caramarcu (actualmente in formatia The Humans, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2018), iata ca lor li s-a alaturat Bella, o frumoasa filipineza in varsta de 28 de ani.

Aceasta a participat la showul Romanii au talent, unde a ajuns pana in finala. Se pare ca anul acesta Bella isi incearca norocul la X Factor, dar ramane de vazut daca va repeta performanta de la celalalt show muzical. 

Jukebox activeaza de peste 16 ani in industria muzicala, cu 3 albume lansate si peste 1500 de concerte bifate. Baietii sunt cunoscuti si pentru participarea lor timp de 10 ani la emisiunea “Cronica Carcotasilor”, dar si la diverse festivaluri si concursuri.

Pe langa single-urile de pe albumele trupei, "Christmas Songs", "Feel Like Making Love" si "Picuri de rai", prezenta Bellei in formatie vine si cu atuul unor coveruri celebre precum “I Will Always Love You”, “Hello” sau “Drunk in Love”.

Pe toate le veti putea asculta si in cadrul concertului de pe 30 noiembrie 2018, de la Hard Rock Café.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL