Concert Vama in Hard Rock Cafe, Bucuresti

Daca vrei sa asisti la un spectacol al artelor, in care muzica, dansul, actoria si poezia se vor imbina perfect, trebuie sa vii la urmatorul concert Vama in Hard Rock Cafe, Bucuresti.

BestMusic Live Concerts ne invita la un concert spectaculos, asa cum ne-au obisnuit de fiecare data baietii de la Vama. Concertul va avea loc la Hard Rock Cafe, miercuri, 17 octombrie 2018, incepand cu orele 21.30.Mesajul pieselor va fi transmis si de asta data mult mai bine si prin intermediul unui joc inedit de lumini si imagini video.

Pretul biletelor este de 119 lei, cu loc la masa in sala (sunt disponibile 200 de locuri) si 55 lei, fara loc, in fata scenei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Drumul formatiei Vama a inceput in 2006, la initiativa lui Tudor Chirila (voce) si Eugen Caminschi (chitara), cei care s-au separat atunci de Vama Veche si au decis sa incerce un proiect nou. Celor doi li s-au alaturat Lucian Cioarga (tobe), Dan Opris (bass) si Raul Kusak (clape), inlocuit mai apoi cu Gelu Ionescu.

Chiar din 2007, de la primul single, “Bed for Love”, baietii s-au bucurat de mare succes, urmand apoi trei albume: "Vama" (2008), “2012” (2012) si “Better” (2017). Acest al treilea album este unul in totalitate in limba engleza, fiind rezultatul colaborarii dintre Vama si producatorul muzical englez James Lewis.

“Perfect fara tine”, “Memories Now”, “Copilul care alearga catre mare”, “Fata in boxeri si in tricoul alb”, “Post iubire”, “E plin de fete”, “Pe sarma”, “Suflet normal”, “Bed for Love” sunt doar cateva dintre hiturile Vama din ultimii ani, multe dintre ele urmand a fi cantate si in cadrul concertului din Hard Rock Cafe.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL