3 Sud Est, concert de Ziua Femeii

Baietii de la 3 Sud Est vor sustine un concert cu ocazia Zilei Femeii. Showul Pentru ea va avea loc pe 5 martie, la Sala Palatului, si se doreste a fi un adevarat regal dedicat femeii si iubirii.

 

Laurentiu, Viorel si Mihai promit o seara unica, o declaratie de dragoste pe note muzicale, care se va deschide cu Liberi, iar apoi va trece prin toate hiturile lansate de 3 Sud Est de-a lungul timpului. Concertul va incepe la ora 19:30, iar baietii promit multe surprize si o adevarata desfasurare de forte.

iletele se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, librariile Diverta, Carturesti, Humanitas, retelele magazinelor Germanos, Domo, Orange, Vodafone, InMedio, Oficiile Postei Romane si online pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.blt.ro

3 Sud Est au fost una dintre cele mai importante reveniri in lumea muzicala romaneasca, iar piesa Emotii a fost hitul incontestabil al anului trecut. Lansata in primavara, trackul a ajuns rapid in heavy rotation si nu a durat mult pana cand sa fie incoronat cea mai difuzata piese din Romania in 2014.

Vreti sa mergeti la concert?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL