Alina Eremia, Julie Mayaya si Cezar Ouatu alaturi de Horia Brenciu la Beraria H (galerie foto si recenzie)

Dupa doua concerte de swing sold-out la Sala Palatului din Bucuresti, Horia Brenciu s-a intors in "orasul cu chef de viata" de la Beraria H pentru alte doua spectacole impreuna cu o gasca de invitati speciali.

La finalul lunii septembrie, Horia Brenciu a sarbatorit 100 de ani de la nasterea lui Frank Sinatra prin doua concerte de swing la Sala Palatului din Bucuresti.

Aseara, la Beraria H s-a intors la stitlul sau caracteristic si a oferit un show de peste doua ore celor prezenti. Deja nu cred ca mai mira pe nimeni faptul ca sunt foarte lungi concertele sale, iar pe petrecareti nu a parut sa-i deranjeze deloc acest lucru.

Alaturi de Horia Brenciu au urcat pe scena si o serie de invitati speciali ai sai, care au incantat la randul lor orasul cu chef de viata. Rand pe rand Oana Sarbu, Cezar Ouatu, Julie Mayaya, Alina Eremia, Mihai Constantinescu sau Adina Raducan l-au acompaniat pe Horia si pe orchestra sa.

Noi n-am prins, din pacate, intreg spectacolul, dar cat am fost la concert ne-am simtit super bine si-am dansat atat pe piesele consacrate ale lui Horia, precum "Hello", "Fac ce-mi spune inima" sau "Azi am chef de mare", dar si pe diversele cover-uri dupa hit-uri celebre.

Distractia continua si in aceasta seara in Beraria H pentru ca Horia Brenciu va sustine un al doilea concert cu casa inchisa acolo. Nu stim insa ce surprize le-a pregatit petrecaretilor din aceasta seara.

Pana aflam, va lasam cu o galerie foto de la concertul de aseara!

Foto: Alin Pandaru (Urban.ro)


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL