Bilete disponibile pentru concertul Roxette de la Cluj

Roxette va sustine un concert la Cluj Napoca pe 19 iulie 2012 iar incepand de astazi sunt disponibile si biletele. Marie Fredriksson si Per Gessle continua turneul de promovare a albumului Charm School, a carui prima parte i-a adus in premiera in Romania anul trecut. 

 
 
Concertul de la Cluj Arena are loc in vara, organizatorii, Emagic, au insa propuneri foarte interesante pentru cei care doresc sa isi achizitioneze bilete in aceasta perioada, astfel ca pretul unui bilet pe gazon e de doar 45 de lei!  
 
Biletele pentru concertul Roxette de pe Cluj Arena sunt disponibile incepand de astazi, 23 februarie, pe site-ul www.myticket.ro. Evenimentul, prezentat de Ursus si organizat de Emagic, va avea loc pe 19 iulie, in Cluj Napoca, pretul biletelor fiind cuprins intre 65 de lei si 250 de lei, in functie de distanta fata de scena. Cei care se grabesc sa comande in prima saptamana, vor putea beneficia insa de un pret promotional, cu 30% discount, pentru biletele de Gazon! 
 
Biletele pentru concertul Roxette pot fi comandate incepand de astazi de pe site-ul www.MyTicket.ro, urmand ca de saptamana viitoare sa poata fi achizitionate si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului din Bucuresti, precum si din retelele afiliate MyTicket. Sunt disponibile cinci categorii de pret, respectiv: 
 
65 de lei – Gazon si Peluza, 
95 de lei – Tribuna Inel 2  
115 de lei – Tribuna Inel 1 
120 de lei – Golden Circle 
250 de lei – Tribuna VIP. 
 
 
Pentru cei mai infocati fani ai trupei mai exista insa o veste buna: cei care se vor grabi sa-si asigure locul la concert chiar din prima saptamana, vor avea sansa de a achizitiona bilete in zona Gazon la un pret special, cu 30% discount, respectiv 45 de lei! Promotia este valabila doar pentru comenzile plasate online, pe www.MyTicket.ro, in perioada 23 februarie – 1 martie. 
 
Concertul Roxette de pe Cluj Arena, organizat de Emagic si prezentat de Ursus, este cel de-al doilea concert al trupei in Romania.
 
Prima intalnire a celor de la Roxette cu publicul roman a avut loc la inceputul verii trecute, la Zone Arena din Bucuresti, chiar de ziua solistei Marie Fredriksson.


5 comentarii

 • Care e diferenta dintre Gold Circle si Tribuna VIP ( in afara de faptul ca la tribuna stai jos/pret) ?

 • 2. alexandra in 09.03.2012 /12:06

  Si pe mine ma intereseaza acelasi lucru. Care este diferenta?
  Unde ar fi mai ok, in tribuna 1 sau in gold circle?

 • La VIP se ofera probabil si alte facilitati (gen catering, suveniruri... cel mai simplu e sa contactati organizatorii pentru detalii punctuale)

  La tribuna, fiind mai sus ai o imagine de ansamblu mai buna dar e o idee mai departe.

 • Multumesc @Razvan ! @Alexandra daca aflu ceva, postez aici happy

 • Vand bilet Golden Circle 80 lei. Da reply daca esti interesat.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL