Cine canta alaturi de 3 Sud Est in seara aceasta?

3 Sud Est vor sustine un concert pentru Ziua Femeii in aceasta seara la Sala Palatului. In afara de piesele care i-au consacrat, fanii vor putea sa asculte si cativa invitati speciali.

Idolii unei generatii revin pe scena Salii Palatului, pe 5 martie 2015, ora 19:30, cu un concert live pentru ea, pentru tine, pentru voi, un eveniment in care dansul iubirii se impleteste cu muzica 3 Sud Est.

Pentru show-ul exploziv, baietii de la 3 Sud Est au invitate de prestigiu. Divele Andreea Banica si Elena Gheorghe, alaturi de frumoasa Axenia, vor canta piese celebre si vor crea momente unice, alaturi de trupa 3 Sud Est si de band-ul live, intr-o mare desfasurare de forta.

Printre spectatorii prezenti la Sala Palatului se vor numara si 20 de fotbalisti din echipa "FC Viitorul Constanta", al carei manager este Gheorghe Hagi.

Concertul “Pentru ea”, care incepe la ora 19:30, va fi un spectacol inedit in care piesele cu care ai rezonat se vor impleti cu noul single “Liberi”, un indemn spre libertate si curaj in dragoste si cu hitul “Emotii”, lansat in 2014, cu care 3 Sud Est a cucerit topurile muzicale, in intalnirea cu vise, bucurii, sperante, transmise prin puterea muzicii.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, librariile Diverta, Carturesti, Humanitas, retelele magazinelor Germanos, Domo, Orange, Vodafone, InMedio, Oficiile Postei Romane si online pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.blt.ro.

Voi mergeti in seara asta sa ii vedeti?

 

2 comentarii

  • 1. radioerevan in 05.03.2015 /12:18

    Pe bune ?!? Tot ele au fost si anul trecut, s-au terminat 'divele' din Romania?

  • Sunt cantaretele cu care Laurentiu a lucrat in calitate de compozitor.Sunt frumoase si talentate.Succes!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL