Cine se alatura listei de invitati speciali ai showului Smiley & HaHaHa Production?

Alex Velea, Radio Killer, Cabron, Speak, Dorian si Don Baxter se alatura listei de invitati speciali ai showului SMILEY & HaHaHa Production de pe 1 iunie.

Pe 1 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, in aer liber, URSUS Cooler te invita sa-l vezi LIVE pe cel mai in voga artist roman al momentului, SMILEY in cadrul unei megaproductii dupa un concept propriu: SMILEY & Hahaha Production.

Dam startul verii in stil mare alaturi de artisti de top marca HaHaHa Production.

Daca saptamana trecuta am descoperit primii invitati speciali ai lui Smiley, mai exact: Feli, Jazzy Jo, Silviu Pasca, Peter Pop si Sore, este momentul sa aflam lista finala a numelor prezente pe 1 iunie la Arenele Romane.

Asa ca pregatiti-va sa-i vedeti LIVE pe 1 iunie alaturi de Smiley si pe Alex Velea, Radio Killer, Cabron, Speak, Dorian si Don Baxter ! Nu uitati, se canta LIVE cu chitare, tobe, bass si clape !

Doua categorii de bilete sunt deja SOLD OUT, momentan mai fiind disponibile la vanzare bilete doar la Categoria B la pretul de 45 de lei. Pregatiti-va pentru foarte multe surprize, totul impachetat intr-un setup de poveste unde buna dispozitie, berea rece Ursus Cooler si muzica live vor fi pe primul loc !

Biletele se pot gasi pe www.iabilet.ro, si in reteaua iabilet dar si pe eventim.ro, myticket.ro si bilete.ro si in retelele Eventim, Myticket si Bilete.ro, la urmatoarele preturi:

- 45 de lei Categoria B - DISPONIBILE

- 70 de lei Categoria A, in fata scenei – SOLD OUT

- 130 de lei VIP, cu loc pe scaun in tribuna – SOLD OUT

- 200 lei - SUPLIMENT intalnire cu SMILEY - Valabil doar cu un bilet deja cumparat si doar pe www.iabilet.ro. Detaliile despre intalnire vor fi transmise pe email cu cateva zile inainte de concert.

In ziua concertului pe 1 iunie, biletele vor costa 50 de lei


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL