Concert de vin rosu si inima albastra

Va invitam miercuri, 30 noiembrie 2016, chiar de Sfantul Andrei si in ajunul zilei nationale, la o seara romaneasca plina de ritm si voie buna, cu Ioana Ernea (voce), Radu Sinaci (violoncel), Pavel Zurka (contrabas) si Raubel Torres Gonzalez (percutie).

Programul lor contine piese cantate candva in cele mai cu staif localuri bucurestene de Maria Tanase, Ileana Sararoiu, Romica Puceanu, Gabi Lunca, Gica Petrescu, Ionel Tudorache si alte voci inconfundabile ale muzicii romanesti, reinterpretate pe ritmuri de blues, swing, reggae, jazz manouche si nu numai.

Radu, un violoncelist absolut genial, membru al Orchestrei de Camera Radio, cu numeroase colaborari cu artisti importanti (ultima chiar cu Grigore Lese) trece cu mare usurinta de la un gen muzical la altul, facandu-i o imensa placere sa faca asta cu talent si umor si in proiectul Playthoven.

Pavel este membru al Orchestrei Operei Romane din Bucuresti si al Orchestrei de Camera Radio, face parte si din proiectul de jazz manouche Hot Club de Bucharest si vine in acest proiect cu un simt al foclorului nascut si crescut mai ales in Banatul Sarbesc.

Ioana a inceput sa cante tango argentinian cu multi ani in urma, fiind invitata sa cante apoi la festivaluri de gen din tara si nu numai. Ea a trecut apoi la muzica sud-americana, fondand proiectul Habanegra, si a continuat pe aceeasi linie a muzicii traditionale cu muzica romaneasca si balcanica. De formatie actrita, ea face in asa fel incat fel incat povestea fiecarei melodii devine a ei si o traieste alaturi de public.

Despre Raubel, basist de fel, cu numeroase concerte in Europa si in tara, alaturi de Biu Marquetti, Analia Selis, Wladimir Pesantez, Orchestra Salii Radio, Tasha Rodriguez si multi altii, este cel mai important sa spunem ca este originar din Havana, Cuba, ca sa va dati seama cam cum va fi partea de percutie.Asadar, vom sarbatori Sf Andrei cu un concert la care nu va veti putea opri picioarele macar din a batea ritmul, daca nu, chiar din a dansa.

Suport artisti: 30 ron Rezervari: 0773 303 113 (intre 14-22) Ceainaria Artea

Taguri: concert

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL