Concert (HED) P.E. in Jukebox Venue si Game of S.K.A.T.E. (program)

Phoenix Entertainment organizeaza evenimentul Game of S.K.A.T.E. si concertul (HED) P.E., doua zile dedicate amatorilor de skate si de muzica cu atitudine la care vor mai participa si Coma, Changing Skins si Voodoo

 
Dupa ce v-am oferit o serie de detalii legate de organziare, despre (HED) P.E. si despre trupele care li se vor alatura pe scena, iata ca am ajuns in momentul in care vedem programul complet al celor doua zile:
Formatia (HED) P.E. va concerta in premiera in Romania. Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc in data de 6 aprilie 2012 la Jukebox Venue. 
 
Cu ocazia acestui eveniment, Phoenix Entertainment organizeaza la Jukebox Venue doua zile dedicate skateboarding-ului romanesc. 
 
Joi, 5 aprilie, incepand cu ora 14:00, se vor desfasura calificarile Game of S.K.A.T.E. si nu vor lipsi demonstratiile de breakdance si de trial biking. 
 
Incepand cu ora 19:30 va avea loc un concert extraordinar sustinut de formatia Voodoo. Trupa abordeaza un gen muzical unic pentru Romania, rock modern cu influente de dancehall si ragge, astfel, reusind sa fie o pata de culoare in peisajul muzical romanesc. Intrarea la acest eveniment este gratuita.
 

 
Vineri, 6 aprilie, ora 18:00, va avea loc finala Game of S.K.A.T.E. Incepand cu ora 20:00, se va desfasura un concurs de best trick. 
 
Seara se va incheia cu show-urile trupelor (HED) P.E. , Coma, Changing Skins si cu premierea castigatorilor.
 
Alte detalii tehnice si administrative legate de concertul (HED) P.E. gasiti aici!
 
Cum ti se pare programul celor doua zile de Game of S.K.A.T.E. si concerte? 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL