Concerte DOC, Deliric1 si Vlad Dobrescu in 2011!

DOC, Deliric 1 si Vlad Dobrescu, adica CTC vor sustine o serie de concerte in saptamanile care au ramas din 2011. Fanii din mai multe orase ale tarii vor avea ocazia sa ii vada.  

 
CTC in formula DOC, Deliric 1 si Vlad Dobrescu (in cazuri exceptionale si in alte formule, simplificate sau mai complicate) vor sustine urmatoarele concerte, cu diferite ocazii si in diferite contexte:
 
25 noiembrie @ Zalau - Casa de cultura (Bal Boboci)
 
 
 
28 noiembrie @ Radio Guerrilla (Guerrillive)
 
2 decembrie @ Iasi - XS club
 
3 decembrie @ Constanta - club Berlin
 
 
13 decembrie @ Bucuresti - club Player (balul liceului Tudor Vianu)
 
23 decembrie @ Focsani - club TMC 
 
Din cate se poate vedea, DOC, Deliric 1 si Vlad Dobrescu vor face un tur de forta care ii va aduce in sapte orase din tara.
 
Puteti afla mai multe detalii despre fiecare concert in parte urmand link-ul (acolo unde e cazul) catre articolul din calendar al evenimentului respectiv. Lista va fi actualizata (cel putin in ceea ce priveste articolele pe care le veti putea gasi si in calendar) pe masura ce vom fi disponibile detalii/afise despre fiecare concert in parte. 
 
Pana atunci insa, va invit sa revedeti sau sa reascultati niste treburi:Deliric 1 feat DOC - Linii de tramvai, DOC - Eroii Strazii, Doc feat. Nwanda, VD, Deliric1 & Cedry2k - Muzica si nu in ultimul rand DOC - "Genti de bani" (feat Deliric 1 & VD)


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL