Delia, in concert la Sala Palatului in 2016

Dupa succesul pe care l-a inregistrat anul acesta cu showul ei de la Sala Palatului, Delia revine si in 2016. Welcome to Deliria e conceptul noului concert pe care Delia il va sustine anul viitor in aprilie.

Showul Deliei a avut loc in luna martie a acestui an, Pe aripi de vant a avut invitati speciali si o adevarata desfasurare de forte, incluzand in setlist cele mai mari hituri ale cantaretei.

In 2016, Delia va canta la Sala Palatului pe 2 aprilie, iar biletele s-au pus deja in vanzare si includ si un pachet VIP.

"Welcome to Deliria sau bine ati venit la cel mai nebun concert al anului. Bine ai venit in   capul meu, unde te invit sa descoperi personajele si alter ego-urile povestii mele. Te invit sa-  mi dansezi starile, sa-mi canti visele si sa-mi pictezi dorintele! Lasa-te furat de mintea mea.   Si daca nu vei innebuni dupa acest show, sigur erai deja in imaginatia mea". (Delia)

Pret/ bilet:
Cat VIP-300 lei (include bilet intrare concert, invitatie la petrecerea de dupa concert, CD cu albumul ce urmeaza sa se lanseze la concert)
Cat 1-180 lei
Cat 2-130 lei
Cat 3-100 lei
Cat 4-90 lei
Cat 5-70 lei

Anul acesta, Delia a reusit sa ne surprinda cu un featuring cu Carla's Dreams care a stabilit recorduri in muzica romaneasca si a starnit o multime de comentarii cu single-ul Da, mama. In plus, a bifat si o realizare importanta in cariera ei pentru ca a cantat in deschiderea concertului Robbie Williams de la Bucuresti.

Voi vreti sa mergeti la concert? Ati fost anul acesta?


5 comentarii

  • Am fost anul acesta si mi-am luat bilet si pentru anul urmator!!! De abia astept!!!!!

  • 2. Ana Maria in 02.02.2016 /23:46

    Copii au acces la concert ( 6 ani )

  • 3. Crina Bogin in 08.02.2016 /09:43

    Se difuzează la tv concertul??

  • @Crina Bogin - Anul trecut a fost difuzat de Antene, din moment ce Delia e in juriu la X Factor. Apoi a aparut si online, asa ca e posibil sa se intample si anul acesta la fel.

  • Doamne fereste.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL