Delia la Blending Spirits Arena la Arenele Romane

Blending Spirits Arena reprezinta primul concert experimental. Pe data de 19 mai 2017, in premiera nationala, un brand “coboara“ o campanie in offline si reuneste intr-un concert extraordinar marile voci ale Romaniei, unde artistii consacrati vor face schimb de roluri si de melodii cu artistii autohtoni underground.

Delia, trupele Vita de Vie, COMA, Zdob si Zdub, Taraf de Haidouks nu se vor teme sa experimenteze in fata publicului si vor raspunde prezent la provocarea lansata de J&B de a face schimb de piese si de stiluri muzicale, oferind performante artistice cu adevarat explozive.

Concertul Blending Spirits Arena se anunta a fi cel mai mare eveniment muzical al primaverii si va aduce pe aceeasi scena artisti populari si underground, care au facut schimb de roluri si de piese in cadrul experimentului J&B Blending Spirits, inceput in 2015.

„J&B Blending Spirits Arena: haters gonna love! reprezinta materializarea fireasca a campaniei Blending Spirits. Acest concert, pe care vi-l promit extraordinar, duce conceptul celei mai vizualizate campanii online din Romania la nivelul urmator. Intregul concept este gandit in jurul ideii de unire a oamenilor prin muzica, indiferent de stilul preferat, si incurajeaza combinatiile neasteptate. Credem ca nu exista lucru rau care sa nu poata fi invins prin unirea oamenilor buni, iar muzica este un prim pas de pornire si materializare a acestui demers. De unde vine ura pentru o persoana doar pentru ca asculta alt gen muzical? Blending Spirits Arena demonstreaza ca dezbinarea si granitele pot fi daramate usor. Acest concert va ramane, cu siguranta, in istorie”, a declarat Raluca Sava, Senior Brand Manager Diageo Romania.

Incepand de astazi si pana la sfarsitul lunii martie 2017, un numar limitat de bilete la tarif Early Bird, de 59 RON, s-au pus deja in vanzare.

Achizitionarea biletelor pentru acest concert se poate face exclusiv de pe platforma www.iaBilet.ro Organizatorii le-au pregatit fanilor, care vor fi prezenti la concert, o serie de surprize si activitati reprezentative caracterului neasteptat al whisky-ului J&B.

Blending Spirits, prima campanie din Romania care mixeaza muzica populara cu cea underground
Artistii care au acceptat  provocarea J&B Blending Spirits si care au dezvoltat sase blenduri muzicale au fost: Macanache & Adda, Robin and The Backstabbers & Alex Velea, Delia & DOC, Vita de Vie & Delia, Alina Eremia & Cred Ca Sunt Extraterestru, Carla’s Dreams & COMA. Experimentul a dat nastere unor versiuni asemanatoare si, totusi complet diferite, ale melodiilor originale, iar unele dintre ele au ajuns in playlist-urile posturilor de radio si ale televiziunilor muzicale. In prezent, campania J&B Blending Spirits este cea mai vizualizata campanie online din istoria digitala a Romaniei, totalizand peste 9 milioane de vizualizari si 100 de milioane de impresii.

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL