Doar o zi pana la concertul B.U.G. Mafia - #RomanieFaGalagie!

Sambata, 27 mai, va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti concertul B.U.G. Mafia - "Romanie, fa galagie!".

Membrii trupei - Tataee, Uzzi si Caddillac - au pregatit un show special, in care invitatii speciali sunt fanii: #CeiMaiTariFani, cei care stiu deja versurile melodiilor si vor deveni al patrulea solist al trupei pe toata durata concertului.

B.U.G. Mafia: “Am intrat in linie dreapta cu pregatirile, azi se pun la punct ultimele detalii. Va fi, cu siguranta, cel mai impresionant show de muzica hip-hop din Romania, cu o productie spectaculoasa, exact asa cum ne-am dorit inca de cand s-a format trupa. Am filmat special pentru ecranele LED de 200 metri patrati pe care le vom avea in spate, iar pe scena, alaturi de noi, vor fi si doi DJ si patru backing vocals. Ne dorim ca acest show sa arate si sa sune memorabil, iar fanii care vor fi acolo sa aiba parte de o experienta unica, pornind de la ceea ce se va auzi si se va vedea pe scena, pana la cum am construit intreg programul si piesele."

Ultimele bilete pot fi achizitionate online de pe bilete.bugmafiaoficial.ro, www.iabilet.ro, dar si din reteaua fizica www.iabilet.ro/retea la preturile de pre-sale (60 lei, 105 lei, 175 lei) pana sambata, ora 14:00, urmand ca in ziua evenimentului, la intrare, acestea sa coste - in limita disponibilitatii - 75 lei, 125 lei, respectiv 195 lei.

Program:
17:00 - Acces Public
17:15 - DJ Oldskull
19:15 - Killa Fonic
19:45 – C.T.C.
20:30 - Grasu XXL
21:30 - B.U.G. Mafia


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL