Fameless, in drumul spre faima (poze si recenzie @ Hard Rock Cafe)

Formatia Fameless a sustinut aseara cel de-al doilea concert oficial in Hard Rock Cafe, iar noi am fost sa vedem la lucru trupa lui Tiberiu Albu, castigatorul emisiunii Vocea Romaniei de anul trecut.

I-am ratat la primul lor concert, ce a avut loc la finalul lunii iunie, asa ca nu putem sa facem o comparatie intre cele doua show-uri. Asta nu este insa ceva rau pentru ca oricum componenta formatiei s-a schimbat intre timp, Fameless avand acum un alt chitarist.

Nu stim cat de bun era Monyo, insa Mihai Vasile (aka Angus) ne-a impresionat foarte mult cu riff-urile sale si cred ca putem spune ca este unul din cei mai talentati chitaristi pe care-i avem in momentul de fata in zona de underground.  Il stiam pe Angus din trupa The Speakers, insa cu Fameless parca poate sa se exprime mult mai "agresiv" si il prinde bine acest rol.

Pentru o trupa care s-a aflat abia la al doilea concert, Fameless a aratat ca exista o chimie destul de buna intre cei patru membri, iar Tibi isi ia in serios rolul de lider al trupei, in ciuda faptului ca este mezinul formatiei.

S-a vazut insa ca a avut emotii, ceea ce era si normal sa se intample, insa cu timpul si dupa ce se vor mai aduna concerte, lucrurile vor sta cu totul diferit.

Vocea sa este incredibila si a demonstrat ca nu degeaba a castigat trofeul Vocea Romaniei in iarna anului trecut. M-a surprins si in acelasi timp impresionat faptul ca au cantat foarte multe piese compozitie proprie, evitand sa cante cover-uri dupa piese celebre.

Da, a fost un pic aiurea pentru ca nimeni nu stia piesele si e mai greu sa dansezi si sa canti pe piese in prima auditie, dar publicul a fost receptiv si i-am vazut pe cativa dand din plete.

Fameless e o formatie cu potential si trebuie sa se mai "rodeze" prin cateva concerte. Chiar daca este o scena foarte misto de a debuta si nu multe formatii au cantat pentru prima data in Hard Rock Cafe, consider ca au nevoie si de cateva concerte prin fabrica, B52 sau, de ce nu, Control sau alte cluburi mai restranse, unde publicul sa nu stea la mese, ci sa faca pogo-uri si alte nebunii la concert.

Speram sa lanseze in curand si cateva piese, pentru ca cei care vin la concerte sa stie deja versurile si ritmurile pieselor, astfel incat sa se creeze o legatura mai puternica intre trupa si public.

Am vazut ca au deja o baza de fani care vin sa-i vada la concerte, unii fiind prezenti si in primavara si acum, iar altii venind chiar din afara Bucurestiului special pentru acest concert.

Pana la urmatorul concert nu ne ramane decat sa asteptam eventualele inregistrari ce vor aparea pe Youtube si sa asteptam lansarea primului single. Va lasam insa cu o galerie foto de la show-ul de aseara.

Voi ati fost la concertul Fameless din Hard Rock Cafe? Cum vi s-a parut?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL