Gala Premiilor de Jazz XVII la Hard Rock Café

Ajunsa la editia a XVII-a, Gala Premiilor de Jazz – Premiile MUZZA pe 2018 se va desfasura anul acesta pe 7 aprilie 2019, de la orele 18:30, la Hard Rock Café in Bucuresti.

Organizata de Fundatia MUZZA si Institutul Cultural Roman, gala reuneste artisti importanti pentru acest gen muzical, dorind sa premieze cele mai reusite performante ale anului trecut.Printre invitatii acestei editii se numara artisti de jazz cunoscuti, cum ar fi Teodora Enache, Adrian Naidin, Sorin ZLat, A.G. Weinberger, Sebastian Burneci, formatia de fusion Groove Garden - solist Robert Patai, Trenul de Noapte, cu al sau inegalabil solist vocal si muzicutist Marcian Petrescu, dar si muzicieni tineri, aflati la inceput de drum, premiati la concursuri recente precum Andrei Cerbu & The Crossroads, Anamaria Maranda, Petho Csaba, Dora Notarescu.

Pe langa acestia, organizatorii promit si alti invitati surpriza.

Juriul este format din jurnalisti de prestigiu, iar toate formatiile premiate vor sustine micro-recitaluri.

Evenimentul este prezentat si realizat de muzicologul Alexandru Sipa, presedinte al juriului.

Pretul biletelor in Presale este de 60 lei (VIP – loc in fata scenei) si 40 lei (Acces general – loc la masa in sala), iar in ziua evenimentului 70 lei (VIP – loc in fata scenei) si 50 lei (Acces general – loc la masa in sala).


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL