GALERIE FOTO: Inna @ Hard Rock Cafe

Inna a sustinut pe 28 ianuarie 2016 primul ei concert la Hard Rock Cafe, intr-unul din putinele show-uri pe care le are in Bucuresti.

Si pentru ca are atat de rar concerte in Romania, n-am ratat ocazia de a o vedea live. Inna ne reprezinta cu succes in afara tarii, iar concertele ei aduna mii de fani in fata scenei de fiecare data.

Show-ul de la Bucuresti a fost insa mai diferit un pic, mai intim, cum chiar si ea a recunoscut, dar pe noi nu ne-a deranjat deloc acest lucru. Spectacolul de joi seara a inceput insa cu trei fete foarte talentate din gasca Global Records.

Rand pe rand, Ivana, Yanka si Nicoleta Nuca au urcat pe scena din Hard Rock Cafe pentru a ne prezenta piesele cu care s-au facut remarcate in ultimul an. Din pacate, am intarziat un pic si-am ratat-o pe Ivana, dar recuperam cu prima ocazie.

Inna a venit insotita de un band-ul ei si fost acompaniata pe scena pentru cateva piese de Raldia, o artista foarte talentata, tot din gasca celor de la Global Records, care isi va lansa cat de curand si primul single.

Din setlist n-au lipsit celebrelele "Sun is up", "INNdiA", "Yalla", Diggy down", "Bob Bop" sau "Cola Song", dar au fost incluse si cateva medley-uri cu piese ale altor artisti. N-a lipsit nici "P.O.H.U.I.", piesa pe care a cantat-o si alaturi de Carla's Dreams cu o saptamana in urma tot la Hard Rock Cafe.

Mai multe fotografii gasiti in galeria foto de mai jos.

Foto: Alin Pandaru pentru Urban.ro

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL