GALERIE FOTO: Metalhead Alternative Awards 2015

Vineri, 29 ianuarie 2015 a avut loc gala Metalhead Alternative Awards, in cadrul careia au fost premiate cele mai bune trupe de rock alternativ din Romania in anul 2015.

Trupele premiate au si cantat pe scena de la Arenele Romane astfel ca am avut o seara plina de concerte.

Best Romanian Alternative Newcomer - The Pinwheels sunt o trupa foarte faina din Targu Mures, proaspat infiintata anul trecut ce are deja la activ un album si pregateste lansarea unui nou EP in primavara.

Au un clip simpatic pentru “The Ballad of Freddie the Bartender” pe care va invitam sa-l urmariti mai jos.

Formatia Coma a plecat acasa cu doua premii de la Metalhead Alternative Awards. Primul l-a primit Hefe pentru Best TV Ambasador pentru emisiunea Alternative Hour de pe Music Channel.

Cel de-al doilea l-a primit toata trupa pentru cel mai bun videoclip din 2016 si anume pentru "Document".  De asemenea, de urmarit mai jos.


Best Romanian Alternative (e)Eevolution a revenit baietilor de la Robin and the Backstabbers pentru modul in care si-au lansat cel de-al doilea album de studio, Arhangel’sk anul trecut la Halele Carol.

Cei de la Best Music Live Concerts au primit si eu un premiu, Shine Festival fiind desemnat Best Romanian Alternative Festival. Un premiu binemeritat pe care sper ca anul acesta “sa se bata” si  mai multe festivaluri.

Alternosfera au plecat acasa cu doua premi, pentru cel mai bun album - Haosoleum si pentru cea mai buna trupa, al treilea an consecutiv.
Le merita pe deplin pe ambele si trebuie apreciati pentru modul in care au reusit sa-si creeze o baza atat de mare de fani

Mai multe fotografii gasiti in galeria foto de mai jos!

Foto: Alin Pandaru pentru Urban.ro


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL