GALERIE FOTO: Suie Paparude @ otto.bucharest

Pe 9 aprilie 2016 formatia Suie Paparude a fost capul de afis al serii in otto.bucharest, noul spatiu de concerte si evenimente din Bucuresti.

 

A fost pentru prima data cand am ajuns in otto.bucharest si am fost impresionat de faptul ca este situat la etajul 5 din magazinul Cocor. Privelistea pe care o ai cand urci cu liftul este una intr-adevar impresionanta.

Cred ca ar fi fost si mai fain daca am fi putut vedea aceasta priveliste si din interiorul clubului, insa din pacate constructia nu permite instalarea unor geamuri imense.

 

Seara a cuprins si seturile mixate de K-Lu, The Model si de NotSoCommonDJ, insa din lipsa de timp, am ajuns doar la concertul Suie Paparude.

A fost primul concert al lor de anul acesta la care-am si ajuns si m-am bucurat ca a coincis si cu ziua mea de nastere.

 

Nu se intampla in fiecare an sa iti cante Suie Paparude chiar de ziua ta piesa "Cea mai buna zi", care, coincidenta sau nu, a fost lansata tot pe 9 aprilie, insa in urma cu 7 ani.

 Asa ca nu puteam rata acest concert special, cel putin pentru mine.

N-a fost un concert diferit cu mult fata de show-urile lor obisnuite, insa am avut ocazia sa ascultam cateva piese noi de pe urmatorul album Suie Paparude, care sper sa se lanseze anul acesta pentru ca se fac deja 6 ani de la ultimul material al lor.

Pana la lansarea noului material va las insa cu cateva fotografii de la concertul de pe 9 aprilie. In acest weekend, in otto.bucharest avem patrte de doua concerte: lansarea noului album Moonlight Breakfast de vineri, iar sambata ii vedem live pe Alternosfera

Foto: Alin Pandaru pentru Urban.ro


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL