GALERIE FOTO: Sunet Fin si Relative @ fabrica

Formatia Sunet fin a lansat pe 23 aprilie 2016 EP-ul "Muzica nu moare" in cadrul unui concert special in club fabrica din Bucuresti, in cadrul unui eveniment marca Dark Side Nights.

Invitatii speciali ai acestui concert au fost trupele OBLX & MP13 si Relative, insa din pacate i-am prins live doar pe Relative. De fapt, ca sa fiu sincer, am venit in special pentru ei la acest concert, dar m-am bucurat sa descopar cu ocazia asta si turpa Sunet Fin.

Pe baietii de la Relative ii stiam de cand au cantat in deschidere la concertul aniversar Vita de Vie - 20 de ani, si mi-am promis inca de-atunci ca o sa merg sa-i vad live de fiecare data cand o sa am ocazia.

Au un stil foarte fain si o chimie foarte buna pe scena. Reusesc sa transmita o super energie catre public si pentru mine asta e unul din lucrurile care conteaza cel mai mult atunci cand merg la un concert.

Nu stiam prea multe piese d-ale lor, insa asta nu m-a impiedicat sa ma zbantui prin fabrica alaturi de ceilalti fani.


Sunet Fin sunt o formatie relativ tanara, formata in 2014 si care cu ocazia acestui concert a lansat si primul material discografic, asta dupa ce in ultimii doi ani ne-au mai prezentat trei videoclipuri.

Trupa bucuresteana abordeaza stilul alternative hip-hop, ce imbina cu succes ritmurile rock cu rap-ul, transformand-ul intr-un "hip-hop altfel".

Noul lor EP - Muzica nu moare contine 4 piese, pe care fanii trupei ar fi trebuit sa le stie deja. "Nostalgie", "#Bassbalans", "Sunet fin" si "Muzica nu moare" reprezinta piesele cu care ar trebui sa incepeti daca vreti sa-i descoperiti.

Materialul este disponibil gratuit pe serviciile de streaming si chiar va recomand sa-l asculati. Ba si mai mult, sa mergeti la un concert de-al lor.

Pana la urmatoarea intalnire cu ei, va las cu o galerie foto de la concertul din fabrica.

Foto: Alin Pandaru pentru Urban.ro


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL