Grasu XXL continua turneul Drumul spre succes! Cum a fost pana acum?

Aflat in mijlocului turneului „Drumul spre succes“, rapper-ul Grasu XXL a sustinut deja concerte in opt orase din tara si anunta ca se pregateste intens pentru urmatoarele noua destinatii: Timisoara – 14 mai, Cluj-Napoca – 15 mai, Alba-Iulia – 16 mai, Iasi – 21 mai, Botosani – 22 mai, Bacau – 23 mai, Satu Mare – 28 mai, Baia Mare – 29 mai, Zalau – 30 mai.

„Drumul spre succes“, cel de-al patrulea album semnat Grasu XXL si lansat in urma cu doar o luna, da numele turneului lansat in forta pe 16 aprilie si care include show-uri live in nu mai putin de 17 orase din Romania.

Prima parte a turneului a luat startul fulminant, cand „Drumul spre succes“ al lui Grasu XXL s-a bucurat de entuziasmul si de energia pozitiva a mii de fani romani, care l-au asteptat in cluburi cu sufletul la gura si cu versurile pieselor sale invatate pe dinafara. Acestia nu au fost dezamagiti, pentru ca Grasu XXL si muzica lui le-a asigurat distractie maxima.

Despre „Drumul spre succes“ artistul povesteste ca este un album care a fost creat dupa cinci ani de munca si la ale carui 13 track-uri au colaborat voci cu ecou din industria muzicala de la noi. Ascultand acest grozav material discografic (care in versiunea deluxe ocupa prima pozitie in iTunes, iar pe locul al treilea se afla versiunea standard!) ii vei recunoaste cu siguranta pe Guess Who, Maximilian, NANE, Florin Chilian, Feli, Mitza, Tranda, Zhao, Mefx, Mari si DJ Undoo.

Odata cu albumul si cu videoclipul piesei „Drumul spre succes“, Grasu XXL a lansat, alaturi de Okapi Sound si Universal Music Romania un scurtmetraj care prezinta povestile de viata ale unor oameni obisnuiti care au cunoscut succesul muncind din greu, dar mai ales cu pasiune.

„Drumul spre succes“ este disponibil si in format fizic, in magazinele de specialitate. In afara de piesa care da titlul albumului, Grasu XXL a lansat si videoclipul pentru o alta piesa de pe tracklist - „Blanadeurs“.

Voi ati fost la concertele lui Grasu XXL?

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL