Intre acustic si rock, Ligia Hojda si Vama in Hard Rock Cafe (foto)

Trupa Vama a revenit in Bucuresti pentru un nou concert in Hard Rock Cafe, iar de data aceasta a avut si invitati speciali.

Ligia Hojda, fosta concurenta de la Vocea Romaniei a lui Tudor, a sustinut un mini-recital inaintea concertului, in care ne-a prezentat doua piese noi si un cover dupa Alanis Morisette.

A fost practic primul concert oficial al Ligiei si s-a vazut ca a avut cateva emotii. A avut insa sustinere din partea prietenilor si a fostilor colegi de echipa, Tiberiu Albu si Larisa Mihaes pe care i-am zarit in public.

A fost foarte bine primita si de publicul care venise la concert in special pentru Vama. Piesele alese de Ligia ii pun bine in valoare vocea si asteptam cu nerabdare sa ascultam si alte piese cantate de ea.

Din ce-am inteles, urmeaza sa lanseze cat de curand un prim single, dar despre asta vom vorbi atunci cand o sa fie cazul.

Dupa un scurt moment de pauza, au urcat pe scena si baietii de la Vama, care ne-au surprins un pic cu setlist-ul concertului de la Hard Rock Cafe.

Nu mai ascultasem de mult timp "Pe sarma" in varianta live si a fost o surpriza tare placuta, mai ales ca la ultimele concerte au cantat mai mult piese de pe albumul "2012" si mai putin de pe "Vama".

Vara asta am trecut de cateva ori pe la sala lor de repetitii si am avut ocazia sa-i vad pregatindu-se inainte de concerte si imi place foarte mult ca incearca sa vina cu abordari noi ale pieselor de fiecare data. Mi-a placut ca in Hard Rock, de exemplu, au schimbat un pic "Nu am chef azi" aducand un "suflu nou" piesei cu care am crescut multi dintre noi.

I-am vazut incantati de faptul ca de data asta n-au mai fost mese in fata scenei, iar cei prezenti s-au putut bucura in voie de concert.

Momentul culminant a fost, evident, piesa "Perfect fara tine" care a fost mai mult cantata de public decat de trupa. Bis-ul ne-a adus o noua surpriza, "Undeva prin Vama", dar si "Victoria Ta", piesa pe care-au lansat-o anul trecut la Vocea Romaniei.

Va lasam acum cu poze de la concert si asteptam cu nerabdare urmatorul concert si, de ce nu, un nou single in aceasta toamna.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL